NYC new york color city mono eyeshadow

NYC new york color city mono eyeshadow.

Ik heb al eerder van Oogschaduw palette NYC een review gemaakt.  Deze NYC New York Color City Mono Eyeshadow is al jaren geleden gelanceerd op de markt. Waarom doe ik dan nu pas een review? Dat is toch logisch, omdat ik pas een website heb om NYC New York Color City Mono Eyeshadow te kunnen reviewen.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow  NYC new york color city mono eyeshadow

Wat een prachtige kleuren oogschaduw. Deze twee kleine palets van NYC new york color city mono eyeshadow.. En door de kleur had ik meteen interesse in de oogschaduw. Ik hou van kleuren, gepast of ongepast. En het maakt me ook niet echt uit of het een nieuwe collectie is of niet. Als het goed is, dan is het goed. Er zijn genoeg cosmetica producten die al tig jaren op de markt zijn en nooit weggeweest zijn. Om reden dat het gewoon goed is.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow  NYC new york color city mono eyeshadow

 

 

Ik heb € 2.59 per stuk betaald. Zie je wat ik bedoel wat een prachtige kleuren. De verpakking van het product is vrij simpel maar door de zilveren opdruk aan de buitenkant van de verpakking, maakt het dit zeker niet lelijk.  De opdruk NYC in de oogschaduw vind ik echt leuk gedaan. Ik vind het wel een beetje zonde om dat te verpesten. Helaas, het moet dan maar, anders kan ik de review niet doen.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow  NYC new york color city mono eyeshadow

 

De oogschaduw valt helemaal uit elkaar en op mijn wang bij het uitproberen, dat was een tegenvaller. In de foto’s schittert de kleur, maar jullie willen niet weten hoe vaak ik de oogschaduw heb opgedaan. Ook met eerst een ogen basis, ondanks dat de kleur intensiteit niet slecht is. Maar bij een donkerdere huidskleur als ik, heb je best veel nodig om de kleur te laten opvallen.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow  NYC new york color city mono eyeshadow

Ik vind de look wel mooi maar door het vele uitvallen van de oogschaduw, heb ik niet veel zin om de oogschaduw nog een keer te gaan gebruiken. Dit maakt de oogschaduw niet zo gauw mijn favoriet.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow  NYC new york color city mono eyeshadow

 

De grasgroene kleur is ook net zo prachtig. Maar ik loop tegen hetzelfde probleem aan, het uitvallen. Maar ze blijf wel goed lang zitten gedurende de hele dag als je hem op hebt. Dat is wel een voordeel.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow NYC new york color city mono eyeshadow

Ik ben al een tijdje benieuwd wat het verschil is tussen opmaken bij een donkere huidskleur en bij een lichte huidskleur. Toevallig wilde Noa een dochter van mijn goede vriendin Diana dat ik haar zou opmaken.  Toen merkte ik meteen hoe makkelijk het is om een kleur aan te brengen bij een lichte huidskleur. Je kunt het vergelijken met schilderen op bruin papier en op wit papier. Bij welke denken jullie dat de kleur de beste mooi uitkomt? Zie je, dat bedoel ik.

 

 NYC new york color city mono eyeshadow NYC new york color city mono eyeshadow

 

Het geeft me rust. Hierdoor besef ik dat, doordat ik donkerder ben, het echt moeilijker is om een kleur te laten uitblinken op je gezicht dan wanneer je een lichtere huidskleur hebt. Felle kleuren zoals deze vallen best nog mee, maar als ik een neutrale, licht rose, licht tot medium bruine kleur nem dan is het echt lastig om de kleur goed te zien op mijn huid.

NYC new york color city mono eyeshadow. Dat is geen excuus voor mij om te blijven leren om het nog iedere keer beter te doen natuurlijk. Het is gewoon fijn om te weten. Houden jullie ook van opvallende kleuren oogschaduw?

 

NYC new york color city mono eyeshadowNYC new york color city mono eyeshadow