WORK WITH ME


Work with me.

Work with me. Hebt u vragen of wil u samenwerking met Choosebeautiful.nl neem contact via info@choosebeautiful.nl of het webformulier via de contactpagina op de site.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen in verschillende vormen. Ik ben nieuwsgierig en vind het erg leuk om een review te maken over cosmetica en andere producten. Zolang dat het product bij het concept van Choosebeautiful.nl past. Kijk in categorie.

 

 

Bij samenwerking wordt dit altijd vermeld.  Ik zal precies schrijven hoe mijn persoonlijke ervaring is van het product. Mijn objectiviteit zal ik echter nooit verliezen ook niet bij samenwerking. Lees: Reclamecode Social Media (RSM)

Ik ben niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade als gevolg van het gebruik van het product waarvan ik een review schrijf of die reclame maakt via Choosebeautiful.nl. KvK nummer     34149094

 

WORK WITH ME

Bedrijven en producten dat in samenwerking zijn met choosebeautiful.nl (Klik op de foto om het artikel te lezen.) :

Biomed:

 

 

 

D-Shop:

 

 

Utsukusy:

 

 

 

 

Rootz Sieraden:

 

 

Born Pretty store:

 

Jane Iredale:

 

 

Dit verzin je niet:

 

Huidverzorging Mireille:

 

fotoboek van fotofabriek.nl

( winnaar van radar 2013, 2014, 2015 en 2016 )

 

 Sans-online.nl

( merk kleding onder Only, Vero Moda, Vila, Step…etc.)

Binnenkort in samenwerking met:

Way 2 natural.nl (Iva Natura, Biologische cosmetica)