Turkoois hanger van Rootz Sieraden.


Turkoois  hanger van Rootz Sieraden.

Turkoois hanger van Rootz Sieraden.  “Hanger van natuurlijk turkoois. Het gebruik van turkoois is heel oud. In het oude Egypte werd turkoois gebruikt als sieraad, make-up en als talisman en amulet.

Ik wil graag edelstenen zoeken die bij mij passen en ik heb er een gevonden. Ik wil dat ik mij volledig goed bij voel en achter mijn keus sta. Keus heb ik genoeg. Maar hoe weet ik welke steen ik nodig heb of die goed aansluit bij mij. Naast informatie dat de webwinkel Rootz Sieraden bied, wat zeer handig is, heb ik ook zelf onderzoek gedaan via deze website sterrenbeelden en edelstenen.

 

 

 

Ik heb voor turkoois en maansteen gekozen. Dus als jullie geïnterneerd zijn in edelstenen en net als ik twijfel welke informatie echt zou handig kunnen zijn. Wij willen toch het beste voor onszelf.

Ik heb ook wegens de omschrijving van Rootz sieraden voor dit Turkoois gekozen. De keus is niet makkelijk omdat er zoveel moois is.

Prijs van Turkoois hanger van Rootz Sieraden.€ 29,95

Dit is de omschrijving van Turkoois via Rootz sieraden:

Het gebruik van turkoois is heel oud. In het oude Egypte werd turkoois gebruikt als sieraad, make-up en als talisman en amulet. Turkoois is de steen die zowel als beschermer en als brenger van geluk ingezet wordt. Turkoois is de steen van heelheid en heeft een gunstige invloed op je algemene welzijn en op de stabiliteit van je humeur en emoties. Turkoois zorgt voor evenwicht en geeft een gevoel van vrede.

Turkoois leert je dat iemand vergeven het mooiste cadeau aan jezelf is en geeft een verbinding met het hart, zodat je op een positieve manier de les kan leren dat je ontvangt wat je uitzendt. Juist omdat turkoois als beschermer en als geluksbrenger gebruikt wordt, voelen veel mensen zich verbonden met turkoois. Turkoois is een kostbare steen en wordt alleen in kleine stukken gevonden. Vaak wordt geverfd howliet verkocht als turkoois. In deze webwinkel verkopen wij alleen sieraden met natuurlijk, dus echt turkoois. Rootz Sieraden verkoopt geen geverfde ”

 

 

” Turkoois leert je dat iemand vergeven het mooiste cadeau aan jezelf is “

Het is een hele mooie betekenis, maar deze zin ⇑  haalde mij over de streep. Ik weet niet waarom ik zo iemand ben geworden, maar vergeven is een van de moeilijkste dingen wat ik niet kan tolereren. Veel relaties en vriendschappen heb ik mijn rug toekeert omdat ik niet wil vergeven. Het kwetst en ik kan op een of andere manier mijzelf er niet makkelijk overheen zetten. Net als de schorpion (sterrenbeelden) die ik ook ben, denk ik. Niet vergeven en ik neem soms zelfs wraak. Al begin ik nooit. Maar als iemand mij iets aandoet dan krijgen ze het net zo hard terug.

Het is niet makkelijk om je minpunt op mijn blog te zetten. Maar wie weet, kan hier iemand nog van leren. Hoe mooi het is om anderen te kunnen vergeven. Want je vergeeft niet alleen de ander, maar ook jezelf. Het is het mooiste cadeau aan jezelf. Ik heb mij nog steeds, tot op de dag van vandaag, er niet overheen kunnen zetten dat mijn biologische ouders mij weggeven hebben toen ik 4 maanden oud was en hoe zij mij in de steek hebben gelaten. En ik wil dat gewoon kunnen doen. Ik ben nu zelf al een moeder. Een hele liefdevol moeder omdat ik liefde geef aan mijn kinderen die ik zelf nooit gehad heb. En ik koester het feit dat ik nu mijn eigen en echte gezin heb dat echt voor mij is.

 

 

 

Daarom trekt deze steen mij aan. Ik hoop dat die steen mij genoeg kracht geeft. In combinatie met wie ik ben en hoe sterk ik al als persoon ben.

A.u.b. vind mij maar niet zielig want ik ben alles behalve zielig. 😉 Mijn leven is prachtig! Ik heb geleefd op alle mogelijke manieren en precies zoals ik gewild hebt.

 

Let’s tweet:

What not killes you makes you strong! Click To Tweet

 

Sieraden met edelstenen te koop bij Rootz Sieraden.

Bij bestellingen boven de € 75 betaalt u geen verzendkosten! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

De webwinkel Rootz Sieraden is eigendom van Rootz Webwinkels. Rootz Webwinkels handelt onder de namen Utsukusy Schoonheid ( natuurlijke en dierproefvrije cosmetica) en Rootz Sieraden en verkoopt natuurlijke producten.

 

 

 

 

Wat zegt Rootz Sieraden nog meer:

” Doelstelling van Rootz Webwinkels is om terug naar de basis te gaan door middel van natuurlijke producten die niet alleen mooi, maar ook heilzaam zijn. Innerlijke en uiterlijke verzorging die op een natuurlijke manier hand in hand gaan. Producten met liefde en zuiverheid voor u gemaakt. ”

Naast dat Rootz Sieraad veel prachtig stenen en andere product bieden. Als je het je interesseert en je wilt je verdiepen in genezing of de helende kracht van de stenen kan je ook het adres via de website vinden een cursus vinden.

Als je ontevreden bent over de steen, dan kan je de producten binnen 14 dagen retourneren en ontvang je het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug. Dat noem ik echt service. Als je niet zelfverzekerd bent van de kwaliteit en het beste voor je klant wilt zal je dit niet kunnen/durven aanbieden. Vinden jullie niet? Turkoois hanger van Rootz Sieraden.

 

♥ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet.