Review: RAU Hyaluron Ultimative Lifting & RAU White Tea Eye Cooling Gel.


Review: RAU Hyaluron Ultimative Lifting & RAU White Tea Eye Cooling Gel.

RAU Hyaluron Ultimative Lifting & RAU White Tea Eye Cooling Gel.  Een zachte anti-age oogverzorging. Ik mag de mini 5 ml. van RAU Hyaluron Ultimative Lifting en RAU White Tea Eye Cooling Gel testen. Dat doe ik met liefde natuurlijk. Zijn jullie benieuwd wat mijn ervaring is?

De informatie en omschrijving van de producten van RAU:

 

 

 

RAU Hyaluron Ultimative Lifting 

ZONDER minerale- en siliconenolie, parfum, kleurstoffen, parabenen & PEG’s. “Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die grote hoeveelheden vocht aan zich kan binden. Naast water is het de grootste vullende substantie van ons bindweefsel. Bovendien is het voor de productie van collageen en elastine verantwoordelijk en gelijktijdig beïnvloedt het op een positieve manier de mogelijkheid om de huid te regenereren.

Ons concentraat bevat een combinatie van pure hoog- en laagmoleculaire hyaluronzuren in een buitengewoon hoge concentratie en kan zo in verschillende lagen van de huid vochtbindend en verstevigend werken.

Het langketenige hyaluronzuur kan effectief vocht in de bovenste huidlaag binden en daardoor direct een vullend effect bewerkstelligen. In tegenstelling tot het kortketenige hyaluronzuur dat in de bovenste huidlaag doordringt en dat de vochtbalans op de langere termijn kan beïnvloeden.

Om het geheel intensief te versterken, wordt nog een complex van natuurlijke en plantaardige werkstoffen (maïszetmeel en beta vulgaris extract) in hoge dosering toegevoegd. De Natural Moisturizing Factors (NMF) worden daarbij ondersteund, om het vocht minstens 24 uur in de huid vast te houden. Die hydraterende eigenschappen zijn door een combinatie van twee in-vivo technieken.

Belangrijke ingrediënten:

Butylene Glycol, Hyaluronzuren, Gehydrolyseerd maiszetmeel,Pentylene Glycol, BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT

 

INGREDIENTEN:

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED CORN STARCH, BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL aangetoond. ”

 

RAU White Tea Eye Cooling Gel

Informatie van de producten.

RAU White Tea Eye Gel verwend uw kwetsbare huid rondom de ogen met waardevolle ingrediënten. De extracten van de micro alg (Euglena Gracilis) stimuleren de vertraagde huidcelstofwisseling, de vitaliteit en elasticiteit van de huid rondom de ogen kan daardoor enorm verbeterd worden. Bovendien beschermt het tegen vrije radicalen en werkt het demineraliserend, uw huidcontouren worden verstevigd, rimpeltjes en lijntjes kunnen verminderen.

Allantoïne kalmeert en regenereert de huid en jojoba-extract hydrateert uw huid. De anti-age-booster Palmitoyl Tetrapeptide-7 en witte thee zorgen voor een gevuld en glad huidbeeld.

Belangrijke ingrediënten:

Allantoïne , Algenextract, Jojoba-Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tocopherol en witte thee

 

INGREDIENTEN:

AQUA (WATER); GLYCERIN; POLYGLYCERYL-4 CAPRATE; ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C); EUGLENA GRACILIS EXTRACT; TRIETHANOLAMINE; PROPYLENE GLYCOL; PALMITOYL OLIGOPEPTIDE; PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7; CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT; 8 ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER; CHRYSIN; HYDROLYZED JOJOBA ESTERS; ALLANTOIN; STEARETH-20; HESPERIDINE METHYL CHALCON; ETHYLHEXYLGLYCERIN; SODIUM HYDROXIDE; TOCOPHEROL; PARFUM (FRAGRANCE); TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE; N-HYDROXYSUCCINIMIDE; DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE; DIACETATE; PHENOXYETHANOL; CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE; POTASSIUM SORBATE

 

 

 

RAU Hyaluron Ultimative Lifting & RAU White Tea Eye Cooling Gel.

Mijn ervaring:

De een vind het belangrijk, oogverzorgingsproducten, de ander vind het overbodige luxe. De huid rondom mijn ogen heeft altijd extra verzorging nodig. Nieuwsgierig test ik deze twee producten. Iedere keer als ik nieuwe producten uitprobeer, zeker op mijn gevoelige plekken zoals mijn ogen, ben ik altijd extra voorzichtig.

Bij deze twee producten van RAU.  Allebei producten is een gel. Kan ik volmondig zeggen dat de gel formule zeer aangenaam is bij het gebruik. RAU Hyaluron Ultimative Lifting & RAU White Tea Eye Cooling Gel. Iedere dag dat ik de producten gebruik is met veel plezier en vertrouwd gevoel.

Helaas kan ik niet veel over het anti-aging effect zeggen met de inhoud van 5 ml. Wat ik wel volmondig kan zeggen is dat allebei de producten erg fijn in gebruik zijn en zeer goed reageren op mijn gevoelige huid!

Als je RAU Hyaluron Ultimative Lifting gebruikt, zorg dat je goede zonnebeschermingsproducten er achter aan gebruikt. Je huid is dan meer kwetsbaar voor de zonstralen. Dat is ook de reden dat ik hem graag alleen ‘s avonds aanbreng. RAU White Tea Eye Cooling Gel in tegendeel gebruik ik zowel ‘s ochtends en ‘s avonds. 

Interesse in de producten van RAU? Je kunt hier RAU-cosmetics.nl