Review: My Payot Brume Eclat.


Review: My Payot Brume Eclat.

Review: My Payot Brume Eclat. Een heerlijk verkwikkende nevel spray. Een warme dag nadert (zo hoop ik, hoe warmer hoe beter). Dan is het fijn als je producten hebt die je huid helpen tegen uitdroging. Vandaag review ik deze vrolijke fles My Payot Brume Eclat. Weet je wat het is?

Voor mij is het even zoeken wat de bedoeling van deze Payot Brume Eclat is. Op de vrolijk oranje verpakking zie ik veel dure, lastige woorden voor een buitenlandse vluchteling als ik.   In het Frans en in het Engels. Eigenlijk, als ik rustig Engels lees, dan valt best wel mee.

“My Payot Brume Eclat. Peaux ternes en manqué déclat dull skin lacking radiance. Brume vivifiante anti-pollution. á lácide hyaluroniaue et aux extraits de superfuits anti-pollution revivifying mist with hyaluronic acid an super fruit extracts”

Hij is een gezicht mist spray dus. Blijer kan je mij niet maken. Mijn oude gezicht spray is bijna op. Ik ben toe aan een nieuwe.

 

 

 

 

Ingrediënten:

Extracten van superfruit: açaï, goji

Hyaluronzuur

Film tegen vervuiling

AQUA (WATER) ● GLYCERIN ● BUTYLENE GLYCOL ● PHENOXYETHANOL ● PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ● CHLORPHENESIN ● PROPANEDIOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● NITROGEN ● SODIUM HYALURONATE ● EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT ● LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT ● CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT ● ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT ● POTASSIUM SORBATE ● SODIUM BENZOATE

15 cm van mijn gezicht af word geadviseerd om dit producten te gebruiken. Door mijn extreem droge huid en ezceem, heeft het mij bewust gemaakt wat ik gebruik op mijn gezicht. Mijn gezicht gedurende de dag goed gehydrateerd houden is zeer belangrijk. Dat voorkomt dat ik eczeem ga krijgen. Gezicht spray is een geweldige bijdrage hierbij. Voor make-up, met een opgemaakt gezicht kan je het ook gewoon gebruiken. Na make-up als fixing spray. ’s Avonds om de nachtcrème nog effectiever te laten werken. My Payot Brume Eclat kan het allemaal, heel handig.

My Payot Brume Eclat is alcoholvrij en beschermt de huid tegen vervuiling. In Nederland heb ik niet veel last van vervuiling. Ik zal eens een keer dit product in Bangkok moeten gebruiken. Dan kan ik de conclusie trekken dat het echt zo is. Blijft het hoe dan ook nog steeds lastig te bewijzen, vind ik.

 

 

 

Het feit dat er parfum in zit vind ik, dat als je gevoelige huid hebt, je hier extra alert op moet zijn. Ik zeg niet dat je er een allergische reactie van kan krijgen. Maar dat weet je nooit zeker. De geur is bloemig, hij blijft een tijdje zitten na het sprayen. De spray geeft wel een snelle booster en verfrist mijn huid. Dat kan gedurende de dag door, al is het niet misschien niet nodig omdat hij 8 uur werking heeft beloofd. Hij voelt een beetje plakkerig aan. Je zal hem ook kunnen vervangen met een dag crème. 🙂

My Payot Brume Eclat Gebruiken jullie ook gezicht spray? Denk je dat er zin in hebt? Kijk op de website: Payot.com