Nude eyes make-up box.


Essence Nude eyes make-up box.

 

Prijs : 5,99

Ze komen in verschillende variaties zoals your brows, your face wow. De ene doos is nog schattiger dan de andere. Als je de make-up box ziet zal je meteen aan benefit gaan denken alleen in een andere prijsklasse natuurlijk. Ik kon ze niet laten liggen, ik vind de kleur van de oogschaduw mooi, toch heb ik alleen de Nude eyes make-up box meegenomen.

 

Nude eyes make-up box komen in 6 verschillende nude, bruin en beige kleuren. Ik word echt gelukkig als ik denk dat ik straks dit palet ga uitproberen. Zo wil ik het vanaf nu doen. Test alleen make-up die er echt mooi uitziet zoals deze.

 

De kleuren op mijn huid is na een keer uitwrijven, al duidelijk kleur intensief. En wat een prachtige kleuren allemaal. De lichtste kleur vind ik het minst mooi bij me. Wat grappig hoe de kleur valt tussen een lichte of getinte huidskleur. Dat is ook de reden dat ik deze make-up allemaal zelf ga uitproberen. Omdat zoveel make-up reviews van mensen met blanke huidskleur worden geschreven. Want bij hun, ziet het er heel anders uit dan bij mij. En dan ook nog de huidtypes dat maakt het gebruik van make-up ook weer anders. Ik heb een droge huid, dat betekent dat ik een hydraterend product, creme nodig heb, meer dan mensen die een vette huid hebben.

 

 

 

 

 

Zien jullie dat? Wat een prachtige kleur. Het is ook echt makkelijk om mee te werken, voelt erg fijn aan. Op zo’n moment kan ik hier erg van genieten. Het is weer leuk om me op te maken. Hierdoor besef ik dat er zoveel verschil is tussen een merk of een eenzelfde product in dezelfde prijsklasse. Ik ga verder met zoeken, toch voor lekker betaalbare make-up voor de getinte vrouw met een droge huid.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben gewoon verliefd op deze make-up box, wat een heerlijk spul om te gebruiken en de leuke verpakking, en dan nog de prijs. Het uiterlijk past bij de kwaliteit. Ik vind het erg leuk en schattig. Er moeten meer van zulke producten op de markt komen, vind ik. Goed hoeft niet altijd duur te zijn toch.

Veel liefs,

Jeapiebel

 

Please follow and like us: Oogschaduw

,