Maybelline Fit me Foundation.


Maybelline Fit me Foundation.

Maybelline fit me foundation heeft een heel uitgebreid assortiment voor foundation. Het is fijn dat het bedrijf zich ook richt op de getinte huidkleur en dat kan je merken door de verschillende tinten foundation die op het schap liggen. Wat erg fijn is voor iedereen en zeker voor mezelf. Alleen al om deze reden ben ik al bijna tevreden met Maybelline Fit Me Foundation. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar hoe de formule en structuur van de foundation aanvoelt.

Maybelline Fit Me foundation komt op de markt in 12 verschillende tinten. De tinten zijn onderverdeeld per huidskleur, huidstype. Er zijn 4 tinten voor lichte huid, 4 tinten voor de medium huid en 4 tinten voor de donkere huid.

Maybelline Fit me Foundation.

Ik heb maar 6 tinten gezien in de winkel:

115 Ivory

120 Classic Ivory

225 Medium Buff

250 Sun beige

315 Soft Honey

350 Caramel

 

Wat zegt Maybelline zelf over Fit Me Foundation: Door de combinatie van een transparante primer basis en een perfecte mix van pigmenten, maakt de Fit Me foundation je huid niet dof of grauw, maar geeft het juist een gezonde “glow”. De foundation die de unieke eigenschappen van jouw huid niet verbergt maar juist respecteert en zo mooi mogelijk uit laat komen! Fit Me foundation heeft een ademende dekking, omdat deze make-up formule geen olie, wax en fillers bevat.

Ik ben benieuwd of Maybelline waar kan maken wat ze belooft. Ten eerst vind ik de foundation fles er erg professioneel en goed uitzien, vierkant, weer eens wat anders. Maar als ik de fles open, draait de binnenpomp mee, wat ik gek vind. Je moet de dop omhoog blijven trekken en niet draaien. Waarom ik het gevoel krijg dat ik moet draaien weet ik ook niet. Zou iemand anders ook zo reageren?

 

 

De formule is zacht en luchtig, voelt prettig en transparant aan bij het aanbrengen. Ik breng de foundation aan met mijn vinger de liquid formule voelt na het uitsmeren als heel zacht, bijna alsof de formule verandert naar een hele zacht zijde poeder. De Maybelline fit me foundation geeft een verrijkend hydraterend gevoel op mijn huid precies wat mijn huid nodig heeft. De foundation is een verrijkend gevoel op mijn huid, niet te glimmend of te droog. Gewoon precies goed voor me.

Als je een vette huid hebt, dan heb je waarschijnlijk poeder nodig voor de afwerking. Ik heb 315 Soft Honey gekozen. In de fles lijkt hij donkerder dan mijn huid, maar als ik hem opsmeer blijkt de kleur van de foundation precies goed te passen bij de kleur van mijn hals tot mijn verbazing. Misschien ben ik donkerder door de zon of het is gewoon toeval.

 

 

De foundation is licht tot medium dekking dat kun je ook zien in de foto voor en na het opbrengen van de foundation. De foundation doet zijn werk erg goed, ondanks dat hij geen rode plekken dekt. Het is geen full coverage foundation. Ik gebruik hier ook niet veel foundation, doe ik meestal ook niet. Ik hou er niet van om er te perfect uit te zien. Ik ben geen model en hoef geen fotoshoot te doen. Zo ben ik gewoon mijzelf gebleven met beetje hulp van de make-up.

Maybelline Fit me Foundation voelt licht aan. Je hebt niet het gevoel dat je een masker op hebt zoals je bij veel foundation dat gevoel hebt. Maybelline geeft aan dat het geen olie bevat in de foundation, En ondanks dat ik een extreem droge huid heb, heb ik daar niets van gemerkt.  En ik krijg geen pluizen op mijn neus zoals je dat bij veel foundation krijgt. Dat is zeker een compliment voor de foundation fit me.

Dit is een foundation waar ik ja tegen kan zeggen. Wat leuk is, is dat hij toegankelijk is en makkelijk verkrijgbaar bij veel winkels. Ik heb niet altijd tijd om te gaan winkelen natuurlijk, vaak is het snel kijken en kopen. Hij is niet goedkoop, maar ook weer niet te duur, gewoon redelijk mooi qua prijs €14,49, je kunt het zelfs goedkoper krijgen via internet als je weet welke je wilt hebben. En dan ook nog dat hij veel kleurmogelijkheden bied op alle huidtinten. Super leuk voor getint huidskleur, dat is zeker.

Wat is jouw ervaring van Maybelline fit me foundation? En tot de volgende foundation.

Lees ook: Nude Sensation Boujois, Terra Naturi Liquid Make Up Foundation, Beautiful Bronze Flawless Finish Matte Foundation.