I heart make up I heart chocolate palette


I heart make up I heart chocolate palette.

Ik ben zelf gek op chocolade en hou alle chocolade make-up palettes goed in de gaten. Ik weet precies welke ik graag wil hebben. Chocolate Bar van Too Faced bijvoorbeeld, maar voor het zover is neem ik eerst de proef van deze prijsvriendelijke dupe I heart make up I heart chocolate palette.

Voordat ik wel of niet Too Faced koop.   Ik heb drie palettes van I heart make up. Dat is Death by chocolate ( donkere bruine verpakking) , *Naked chocolade ( witte verpakking)  en dit palet die ik vandaag ga reviewen. I heart make up I heart chocolate palette. Er zijn meningsverschillen dat de een de verpakking te gek vind  en de ander de verpakking helemaal niks vind.

En wat vind ik? Ik denk chocolade…en ik vind het heerlijk…puur chocolade. Ondanks dat het een dupe palet is vind ik het nog knap dat Makeup revolution toch haar eigen draai  weet te vinden door de verpakking zelf te maken en wat ze er van weten te maken. Hoe ik de kwaliteit van deze chocolade palette vind, dat zullen wij het wel zien.

 

 

De eerste palette die je ziet op de foto ⇑met lichte b is de palette I heart chocolate. Het is een groot palet voor € 7,99 dat ik bij Kruidvat heb betaald. Maar het is een tijdelijke actie. Je kunt het zelf op verschillende websites kopen zoals Beauty88.nl, Makeupmusthaves.nl het leuke van webshops is dat je niet een merk maar meerdere leuke andere merken kan vinden.

Er is al een goed aanbod qua kleur variatie van 16 verschillende kleuren in een palette en dan voor maar onder dan € 10. Licht tot donker en matte tot shimmer. De lichte kleur zal je zelfs kunnen gebruiken als hightlight als je dat zal willen.

 

 

Hier is de naam van de oogschaduw:

⇒ You Need Love

⇒ Piece Me Together

⇒ One More Piece

⇒ Love Torn

⇒ Stolen Chocolate

⇒ Thank Frijday

⇒ More!

⇒ Pleasure Girl

⇒ Meet Chocolate

⇒ Unforgivable

⇒ Love Divine

⇒ Smooth Criminal

⇒ Chocolate Love

⇒ You need More

⇒ What A Way to Go

⇒ Endorphins Ready!

De meeste kleuren vind ik schitterend zoals je kunt zien op de swatches beneden: matte en shimmer roze, verschillende bruin tot aan goude shimmer, taupe, paars.

 

 

En de kleur is een echte variant van bruin, groen, taupe, licht roze tot goud. Het is echt een palette voor iedere wat wils. Dat dupe van de beroemde Chocolate Bar palette van Too Face dezelfde kleur heeft alleen het staat op verschillende plekken in het palette.

Het schijnt dat dit palet meer pigment geeft dan Chocolate Bar palette.  Het enige verschil is dat dit I heart make up I heart chocolate palette niet naar chocolade ruikt en het is meerdere malen goedkoper. Koop Too Faced als je kunt en wilt. Maar als je niet merk gebonden bent en gewoon goedkoper uit wil zijn. Dan kan dit een mooi alternatief zijn.

 

Omdat ik zelf geen chocolate bar palette heb, maar  ShanShortcakeBeauty wel.  ⇓ Hier mening van één van de vele beauty blog over deze I heart make up I heart chocolate palette.

 

Waarom koop ik niet meteen het palette van Too faced zal je denken? Simpel omdat het rond € 49 kost terwijl dit € 7,99 is. Achteraf, als de kleur niet echt bevalt dan is  het niet zo erg. Ik geloof in Too Faced kwaliteit maar twijfel aan de kleuren. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, ik zal jullie vertellen waarom.

 

Look  1

 

Look 1 heb ik gekozen om rustige warme kleuren te gebruiken. En het resultaat is zoals je ziet, een mooie prachtige kleur oogschaduw met meer dan genoeg pigment. De formule van het product is zacht maar ook richting cremig, ik heb geen last van fallout. Hij is heel makkleijk om aan te brengen. Wat ik wel opmerk is dat je tijd nodig hebt om te blenden met de shimmer kleuren. Geduld en rustig opbouwen dan komt alles goed.

 

 

 

 

 

Look 2

 

Ik heb gekozen voor aubergien kleuren hier, in combinatie met twee andere kleuren. Waarom heb ik de kleur gebruikt? Omdat het mij vaak niet echt staat. Vaak vrolijkt deze kleur mijn gezicht niet echt op. daardoor ben ik zo benieuwd naar wat hij zal doen in dit palet. Ik moet zeggen dat Make-up revolution goed werk heeft gedaan met dit palette , zelfs aubergien, de kleur waar ik, nogmaals, niet gauw tevreden mee zal zijn, doet zijn werk goed. Het staat niet mis op mijn gezicht. En ik zie mezelf vaak deze kleur dragen.

 

 

 

 

I heart make up I heart chocolate palette is zijn geld zeker waard, de pigmentatie, de kleuren variant. Het is gewoon goede kwaliteit. Ik ben erg blij dat ik dit palet heb gekocht, ik kom er achter dat ik de oogschaduw kleur van dit palet minder leuk vind dan Death By Chocolade paletten en *Naked chocolade. Dus hiervan weet ik nu zeker dat ik geen Chocolade Bar palette van Too Faced gaan kopen.

Bedankt I heart make up I heart chocolate palette dat ik geen € 49 hoef uit te geven en  me daardoor kan richten op andere palettes welke ik wat meer zal gaan gebruiken. Kleur is gewoon een persoonlijk iets, het heeft niets te maken met de kwaliteit van het product. De oogschaduw overleeft op mijn ogen niet de hele dag. Dat wil ik nog zeggen.

Al ga ik geen Chocolade bar palette van Too Faced kopen, zeg ik geen nee tegen Semi Sweet Chocolate en Chocolate Bon Bons van Too faced, omdat het precies mijn kleur is.

Wat vinden jullie van dit palet? Is dit iets om toe te voegen aan jouw make-up tas, kast, la of slash?

Please follow and like us: