Catrice Nude Illusion Foundation.


 

Catrice Nude Illusion Foundation.prijs : 7,59kleur : Nude Ivoryinhoud : 30 ml.Nude Illusion Make-up komt in 5 Kleuren. 010 Nude Ivory, 020 Rose Vanilla, 025 Nude Beige, 040 Medium Beige. En ik heb 010 Nude Ivory de lichte varianten meegenomen.

 

 

Nude Illusion Make-up is een lichte foundation met een matterende dekking met lichte pigmenten. Wat ik leuk vind is dat er in dit product UVA- en UVB-filters zit wat altijd welkom is in huid verzorging producten. De bedoeling van deze foundation om een gezonde tient en natuurlijke uitstraling te geven voor de huid. Maar ik merk dat er voor mij geen geschikte foundation is omdat ik een droge huid heb en het lastig is om glow effect te geven aan mijn huid. Het ziet pluizig, zo wil ik er zeker niet uitzien.

 

 

 

Ik moet wat trucs uithalen om het iets beter te later lijken maar dat kan ik niet constant blijven doen natuurlijk. Ik vind het  zo’n gedoe. Ik wil dat de make-up snel en makkelijk aangebracht moet kunnen worden. Ik denk dat als je een vette huid hebt, deze foundation het beter zal doen dan bij een droge huid. De  dekking is medium en je hebt meer nodig van dit product als je geen perfect huid hebt.

 

Ik zoek een gele toon fondation om te matchen bij mijn décolleté.De kleur is, ondanks dat ik de lichte kleur heb uitgekozen (Nude Ivory) nog steeds te rood. De foundation geeft de te rode toon aan mijn gezicht zoals je ziet op de foto. De kleur tussen mijn gezicht en mijn décolleté is nog steeds anders. Toen ik het product kocht had ik gehoopt dat het een gelere toon was. Jammer dat Nude illusion foundation geen  geschikte variant voor mijn licht getinte kleur heeft. Dus moet ik verder zoeken naar een betaalbare foundation welke bij mij past en in één fles, zonder te mixen, voldoet.

Heb je dit product ooit gebruikt? Wat is je ervaring ermee?Veel liefs,Jeapiebel

 

 

Please follow and like us: Foundation

,