Review: Prachtige Topaz en zilveren sieraden van Lucardi


Review: Prachtige Topaz en zilveren sieraden van Lucardi.

Vandaag review ik prachtige Topaz en zilveren sieraden van Lucardi. “Sieraden maken de vrouw”! Daar geloof ik echt in. De eerste impressie of indruk die je maakt op mensen in eerste instantie is je uiterlijk…. Helaas…

Is een mens zo kortzichtig? Was het maar anders, maar het is gewoon zo. Bewust en onbewust veroordelen wij anderen in de eerste paar seconden dat wij iemand ontmoeten. Ik wou dat ik het anders kon zeggen, maar waarschijnlijk doe ik hier net zo goed aan mee als de rest. 

De positieve kant van het verhaal is, wij kunnen er iets aan doen om een indruk te maken en die indruk achter te laten bij iedereen die wij ontmoeten. Hoe wij ons gedragen, overkomen, praten, onszelf presenteren. En niet te vergeten, hoe wij ons kleden is zeker een groot onderdeel hier van. Daar wil ik het vandaag graag over hebben. 

 

 

Meestal zijn vrouwen dol op kleding. Tegenwoordig zijn er meerdere mannen die daar ook aandacht aan beginnen te besteden. Kleding laat zien wie je bent, hoe je in elkaar zit, zonder dat je een woord hoeft uit te spreken.

Ik heb het zo vaak over kleding, vandaag wil ik het over een ander onderdeel hebben en dat zijn sieraden of accessoires die vrouwen dragen. 

Omdat sieraden nog meer specifieke details geven over een persoon die de sieraden draagt. Denk aan de minimalist sieraden of de statement sieraden. Hobo stijl, van steen, van hout, van natuurlijke materialen, van stof, van metaal etc. Dan ook nog rustige tinten of misschien variatie van verschillende kleuren. 

 

 

Het laat zien wat de persoon wil en hoe die in elkaar zit. Welke smaak, voorkeur en stemming iemand op dat moment heeft.

Mijn sieraden en ik. 

Ik zelf hou er van om van alles te combineren. Het moet mij aanspreken en het moet bij mij passen en goed voelen. Ik doe niet graag mee aan mode, tenminste, dat probeer ik. 

Het zou kunnen dat mijn stijl niet hip en happening is. Het belangrijkste is dat het weerspiegelt wie ik ben. Het moet kloppen en goed bij mij voelen. 

 

 

Vandaag mag ik van Lucardi.nl sieraden reviewen. Ik kies sieraden met natuurlijke stenen. Wat ik al vaak kocht in het verleden. Ringen, kettingen, armbanden, ik heb ze allemaal. Fijn dat ik zelfs meer leuke sieraden aan mijn collectie mag toevoegen. Te danken aan de webshop. Dit zijn drie items die ik heb uitgekozen. 

Waarom kies ik voor deze natuursteen?

1. Stalen ketting met hanger Nov/Topaz  Swarovski Crystals steen van het merk CO88, € 29.

2. Stalen armband hanger Birthstone Nov/Topaz, € 29.

CO88 collectie

“Uitsluitend de beste ingrediënten worden handmatig geselecteerd en door getrainde ambachtslieden tot sieraden gevormd.

De sieraden van CO88 zijn ontworpen voor vrouwen die van het leven houden en die de ziel van de natuur waarderen. Elk sieraad heeft een diepere betekenis en zal geluk en voorspoed brengen aan degene die het draagt, juist datgene waar het nummer 88 voor staat.

Het hoogwaardige staal is hypoallergeen en geschikt voor iedereen en de prachtige natuurstenen zullen eenieder doen stralen. We wensen jullie dan ook een leven vol liefde, gezondheid en blijdschap toe.”

 

 

Ten eerste ik hou wel van sieraden met een boodschap.  Ten tweede, Door mijn geboortemaand kies ik voor Topaz natuursteen, iedere steen beschikt over haar eigen kracht, werking en of heeling.

Wat is de kracht van Topaz steen en wat is haar werking.

” Trekt geluk, voorspoed en liefde aan en geeft balans. Topaz helpt je  te verbeteren en versterkt bestaande relaties en vriendschappen. Het helpt je de waarheid te zien, ook in jezelf.  Maakt je dromen waar. Helpt manipulatie, bedrog en “onzuivere” mensen te herkennen. Helpt fysiek de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht te brengen en versterkt de zenuwen.  Het laaste gedeelte zijn precies de eigenschappen die ik zoek. “

3. Zilveren ketting met parel.  € 24,99 14,99. De zilveren ketting met parel past net in het budget dat ik heb (€ 75). Eerst wilde ik een andere natuurstenen armband, helaas die was uitverkocht. Dat heb je hè, met leuke items. 😉

Vroeger in mijn twenties, droeg ik vaak oorbellen met een parel . Dit is mijn eerste parelketting. In het echt hij is echt schattig en de zilveren ketting als materiaal is mijn favoriet.

Natuursteen sieraden spreekt de een iets meer aan dan de ander. De een gelooft in de kracht van de natuur, de ander is er sceptisch over. Dat mag, zo lang je kiest en draagt wat bij jou past, daar gaat het om.

 

 

 

Prachtige Topaz en zilveren sieraden van Lucardi.

Wat vind ik verder van de webshop?

⇒ Op de webshop informatie staat, op werkdagen voor 21.00 besteld morgen in huis. Daar kan ik niets over zeggen omdat ik net op een andere manier bestel dan een reguliere klant.

⇒ Gratis bezorging vanaf € 29,99 vind ik altijd mooi meegenomen. Daarnaast kunt je ook afhalen en ruilen in de winkel. Niet goed geld terug en gratis retourneren. Er staat vermeld dat het de beste winkelketen van 2015-2016 was, dat belooft wel zeker wat.

⇒ De prijs:  De prijs vind ik altijd geweldig met verschillende prijsklassen, waar wel wat voor iedere portemonee is.

⇒ Levertijd: Voor mijn sieraden duurt het wel wat langer dan verwacht, dat komt doordat de sieraden die ik eerst op het oog had net uitverkocht waren. Ik heb zelf geen haast en kreeg er netjes een melding over. Maar ik kan mij voorstellen dat als je een betalende klant bent, je duidelijke informatie op de website wilt als sieraden niet meer op voorraad zijn i.p.v. achteraf bij de bestelling.

⇒ Over de kwaliteit van de sieraden bent ik erg tevreden. Daarnaast zien ze er prachtig uit. Ook een leuk bewaarzakje er bij. Zoals je ziet op de foto.

 

 

 

 

Als je op zoek bent naar een nieuw sieraad is dit soort natuursteen misschien net iets spiritueels voor jou. Lucardi heeft veel nieuw producten in haar assortiment, waaronder stijlvolle Guess sieraden. Bezoek en kijk zelf op: www.Lucardi.nl

Ondertussen ga ik van de zomer, de zon en de zee genieten met mijn nieuwe prachtige aanwinsten. Schattig en symbolisch “Twee vliegen in één klap sieraden” Prachtige Topaz en zilveren sieraden van Lucardi.

Denken jullie veel na als je sieraden koopt? Wat vind je als je sieraden als cadeau krijgt?