Sixpack challenge herpakken.


Sixpack challenge herpakken.

Ik begon ongeveer een jaar geleden een sixpack challenge. (sixpack challenge#1, sixpack challenge#2, sixpack challenge#3) Eigenlijk hoor ik mij te moeten schamen dat ik nog geen sixpack heb. Het is op en neer. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek, ik ga weer de manier vinden om de Six pack challenge te herpakken.

Een Six pack komt tevoorschijn wanneer je weinig vet hebt op je lichaam. Dus juist oefening, training en goed eten zijn een hele belangrijke factor voor een Six pack. De werkelijkheid is een ramp.

Het is mij nog steeds niet gelukt om een sixpack te krijgen. Ik weet waar het vandaan komt. Niet clean genoeg eten. Ik neem nog steeds een ijsje, toetje en zoetigheid. Wat kan ik zeggen ik wil ook GENIETEN.

Uit ervaring, als ik rond de 52-53 kilo weeg, komt de sixpack tevoorschijn. Helaas weeg ik nu tussen 58-59 kg. Oeps!

 

Review: Tosave.com

 

Sixpack challenge herpakken.

Te zwaar! Dat merk ik met de foto’s die ik maak. Ik eet verkeerd! Ik ga eerst even huilen. Te veel snoep, te veel zoetigheid. Ik vergeef mijzelf en opnieuw weer proberen. Als het een makkie is om een Six pack te krijgen, dan had iedereen het al.

Sixpack challenge herpakken.en ga ervoor. De maat van mijn buik is wisselend. De ene keer heb ik geen buik en de andere keer lijk ik op een zwangere vrouw.

Nog een vreemd ding is dat ik alle kleding aan kan, net als toen ik 52-53 kg woog. Je hoort mij niet zeggen dat ik last heb van mijn lichaam. En ik zit niet te wachten om alleen maar mijzelf mooi te vinden als ik pas weer 52 weeg.

Toch wil ik niet lui worden en sporten laten liggen. Daarom pak ik mijn sixpack challenge aan in combinatie met een andere sport, 30 dagen yoga challenge. Is het slim? Geen flauw idee. Maar om gewoon te gaan zitten en het niet te doen, dat lijkt mij zeker niet slim.

 

Bron foto’s lees disclaimer (***)

 

Dit is een update van mijn sixpack challenge. Ik let nu weer op mijn eten door meer groenten te eten, kleine maaltijden te eten. Helaas, zoetigheid kan ik nog steeds niet helemaal loslaten. Hoe mijn sixpack verder ontwikkeld, wij zullen zien.

Sixpack challenge herpakken.  Al is het geen sixpack, ik ben wel strakker dan toen ik begon, dat is zeker. Hoe zit het met jullie? Ook een Six pack?