Thaise beauty producten.


Thaise beauty producten.

Thaise beauty producten. Er is zeker wel verschil tussen Thaise en Nederlandse vrouwen voor wat schoonheidsidealen betreft. Een ding is hetzelfde, dat iedere vrouw er goed uit wil zien.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Dat zie je ook op al de make-up en huidverzorgingsproducten die zo veel te koop zijn. De beauty business is blooming en blijft. Altijd geweest en altijd zo geloof ik. Vandaag wil ik een review maken van een klein aantal producten uit Thailand die ik gebruik.

Het is niet echt een review, ik denk niet dat jullie snel iets online uit Thailand gaan kopen. Ik zal ook zelf niet snel producten die ik niet ken kopen uit een ander land. Zeker als het in een onleesbare taal staat die ik niet begrijp.

 

 

Thailand heeft ook High End producten, precies wat wij hier hebben, uitgewaaid van de Westerse wereld. Wat wij hier hebben, hebben ze daar ook allemaal. Producten van vandaag kunt je kopen in de supermarkt, winkel, drogisterij en 7-Eleven.

Het zijn vrij goede producten van merken waar ik al positieve ervaringen mee had, toen ik nog in Thailand woonde. Dat is al 17 jaar geleden. Als het een nieuw merk is, heb ik geluk dat ik nog mijn lieve zus heb, die mij op de hoogte houd op schoonheidsgebied. Ander is er nog internet en een Thaise beauty YouTuber van tegenwoordig die de rol wel over neemt. Je zal niets missen, al zit je in buitenland.

Thaise beauty Producten.

Ik heb een review gemaakt van Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende Verzorging tegen Yves Rocher Zero Defaut Perfectionen verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30. Je ziet het hier terug met producten van KA, hoe ik pigmentatie vlekken graag wil bestrijden. Vitamine E zonder parfum om donkere littekens te bevechten.

 

 

 

⇒ KA is het merk wat heel goed werkte toen in daar woonde en het gebruikte. Door de temperatuur in Nederland moest ik ze wel los laten. Maar zo’n Vitamine E en Spot cream, die werkt altijd goed, ongeacht de temperatuur.

 

 

Babalah gezichtspoeder. Het is bijna een legende, deze gezichtspoeder in Thailand, zeer gelieft en van hoge kwaliteit. Ik hoor mijn zus nog zeggen “die moet je proberen”, helaas ik gebruik hem niet vaak hier, hij wordt te droog. In Thailand gebruik ik hem wel zonder problemen.

 

 

⇒ Dat geldt ook voor deze Giffarine Perfect Wear Foundation. Een ongelofelijk goede foundation. Maar hier gebruiken ben ik kansloos. Weer te droog.

 

 

Hier zijn nog meer geweldige cosmetica’s uit Thailand.

⇒Odbo eyeshadow palette.

 

 

⇒ Srichand translucent powder.

 

⇒ Arty Professional gezicht poeder.

 

 

 

⇒ itudi Look at my eyes mono eyeshadow.

 

⇒ Madam Marvellous Pure Herbal crème.

 

 

Sommige producten gebruik ik nu nog, de andere kan ik alleen gebruiken als ik in Thailand ben. Het blijft altijd vinden, zoeken en soms geluk hebben met een product uit een ander land. Ken je deze producten? Als je in het buitenland bent, koop je wel eens beauty producten van een merk dat je totaal niet kent?