Review: Malu wilz La Dolce Vita Quattro Eye Palette.


Review: Malu wilz La Dolce Vita Quattro Eye Palette.

Malu wilz La Dolce Vita Quattro Eye Palette. Vandaag review ik dit palette dat de professionele schoonheidssalon gebruikt. MALU WILZ Beauté Malu Wilz bestaat 25 jaar. Het exclusieve merk uit Duitsland wordt in samenwerking tussen Helmut Baurecht, (die diep fascineert in schoonheid) en de bekende visagist Malu Wilz.

Een creatieve geest met een fantastisch concept dat voor de cosmeticalijn van professionals wordt ontwikkeld voor professionals.

Helmut Baurecht heeft en blijft het partnerschap met 3000 schoonheidsinstituten in Duitsland en de vertegenwoordiging van het merk in 25 landen.

Haparko Cosmetics zijn dierproefvrij. Het merk biedt veel mogelijkheden voor de schoonheidssalon die samen in zee gaan met het bedrijf, zoals marketingondersteuning, geen omzetverplichting en nog veel meer.

 

 

Vandaag ga ik van La Dolce Vita Quattro Eye Palette een review maken van de palette In collectie ABOVE THE CLOUDS. Deze palette maakt speciaal entree voor dit lente seizoen en de komende zomer. Dat is zeker te zien aan de prachtige frisse lente kleuren.

 

Malu wilz La Dolce Vita Quattro Eye Palette.

beschrijving:

Luchtige in elkaar overlopende pasteltinten nodigen uit om in een droomwereld te stappen. Zweef gewichtsloos over de wolken met de gelimiteerde lente/zomer collectie van Malu Wilz. Vurige blikken schminkt men eenvoudig met deze levendige kleuren uit het La dolce vita Quattro Eye palette. Met deze vier op elkaar afgestemde uitdrukkingsvolle en zijdezachte kleuren kan een discrete dag make up maar ook een make up met een dramatisch Wow effect voor de avond gecreëerd worden.

Met het Quatrro Eye Palette kan oneindig gecombineerd worden. Deze intensief gepigmenteerde kleuren, gecombineerd met Highlight pigmenten brengen de ogen tot leven en overtuigen door de prachtige glans.

 

 

 

Is dit niet genoeg reden om weg te dromen met dit Quad palette? De zwarte glansverpakking van het quad palette heeft een exclusieve uitstraling. Zeker als je hem openmaakt, hij oogt duur. Van de kleuren die het palette bezit wordt ik spontaan vrolijk en blij. Ik denk aan een hangmat en kokosboom maar ook aan een leuke vrouw met een fris opgemaakt gezicht die in de hangmat zit.

 

 

De oogschaduw heeft genoeg pigment, niet extreem, maar genoeg. ik bedoel, voor iemand die van redelijk natuurlijk, maar gekleurde oogschaduw houd. Makkelijk om te blenden, maar dep werk kan ook een mooi effect geven. Je kunt wel kleur opbouwen door meer lagen aan te brengen. Hij blijft gewoon subtiel, het zal nooit te veel worden. Als je niet te opvallend wil zijn zal dit palette je zeker aanspreken. Ik ben fan van groen en roze. En vind het een klein feest om de oogschaduw te dragen.

 

De roze kleur kan je ook makkelijk gebruiken als blush. En geel als highlighter als je op reis wilt en geen zin hebt om te veel mee te nemen. In elke oogschaduw zit een highlighter glans. Prachtig La Dolce Vita Quattro Eye Palette is mijn conclusie voor dit palette.

Malu wilz La Dolce Vita Quattro Eye Palette. Misschien door de lieve kleur die mij zo enthousiast lijkt. Mijn kennismaking met het merk is positief. Geen wonder dat het al 25 jaar een begrip in de beauty schoonheid branch is over 25 landen wereldwijd.

 

***Dit product heb ik ontvangen. ***