Terra Naturi Liquid Make-up Foundation.


Terra Naturi Liquid Make-up Foundation.

Terra Naturi Liquid Make-up Foundation heb ik uit Duitsland meegenomen met Maybelline Nude Palette en Terra Naturi oogschaduw en Terra lipstick. Het feit dat het natuurlijke ingrediënten heeft sprak me aan.

En de prijs was nog bescheiden ook. Wat ik zie is dat veel natuurlijke cosmetica wat duurder is dan dit merk. Geld uitgeven kan iedereen, de kunst is weinig uitgeven voor goede kwaliteit en er dan ook nog beeldig uit zien.

 

Ik heb redelijk wat cosmetica uit Duitsland in mijn bezit. De reviews komen nog, rustig en langzaam aan. Heb ik toch al verteld in Maybelline Nude Palette dat ik een luiaard ben als het op make-up review tempo aankomt. Nadat ik een paar producten van dit merk heb gebruikt begon ik langzamerhand verliefd te worden op Terra Naturi.

Ik heb eigenlijk al 6 foundations op dit moment reviewed van  Catrice Nude Illusion Foundation,  Catrice Velvet Foundation, Maybellin Fit Me Foundation, Healthy Mix Boujois Foudation, Beautiful Bronze Flawless Finish Matte FoundationNude Sensation Boujois , en Terra Naturi Liquid Make-up Foundation wordt nummer 7 van de foundation reviews.

Mijn bedoeling was even wachten als het om foundation aankomt met deze review. Maar de prijs en het feit dat Duitsland niet om de hoek is, haalde me over de streep. € 4 voor een natuurlijke foundation, het klinkt niet echt slecht. Toch?

De verpakking is van plastic, al lijkt hij eerst niet alsof het van plastic wordt gemaakt. Zoals je ziet op de foto’s staat er veel detail en uitleg op dat het 100 Procent puur natuur is. Dat valt me het meeste op van al de tekst. Het is lastig om echt een indrukwekkend verhaal hier uit te halen. Behalve dat de pump hygiënisch is bij het gebruik.

Dit is mijn puur bloot gezicht ⇓ met het bijwerken van mijn wenkbrauwen.

 

Deze foto is met laagje Terra Naturi Liquid Make-up Foundation erbij. De kleur is precies goed voor mijn gezicht. Hij heeft medium dekking op mijn gezicht. In het dagelijks leven draag ik al haast geen foundation. Foundation maakt de make-up routine wel af. In feestdagen en ’s avond in uitgaansgelegenheden is het handig om een laagje foundation op te doen, vind ik.

Zelf hoef ik geen flawless foudation te hebben. Niets op tegen. Iedereen zijn eigen smaak. Maar ik wil dat je nog imperfectie kunt zien op mijn gezicht. Ik hou wel van mijn zonnesproetjes op mijn wang. Het net als een kenmerk wie ik ben.

Op de foto hier beneden blend ik de foundation alleen maar met mijn vingertop. Ik ben al tevreden, stel je voor dat ik beauty blender gebruik, dan zal het nog een beter resultaat geven.

 

 

 

Ik heb 05 Dark Beige uitgekozen. Bij de kleur en formule van deze foundation moet ik aan Nude Sensation Bourjois denken. Hij ruikt subtiel naar snoep. Helaas kan ik er niet op komen welke. Het voelt zijdezacht aan en het is heel makkelijk met uitsmeren, trekt snel en goed in de huid. Droogt ook erg snel op.

Je voelt je huid zacht en gevoed worden, en het laat zeker geen droog gevoel achter na het gebruik. De kleur past wel bij mijn huidskleur wat aan de warme kant is. Het geeft me meteen een gezond bruine tint en gezonde bruine look.

Zoals ik gehoopt had. Het is een goede foundation. Waar ik tevreden mee ben. Het gevoel dat ik deze foundation moet proberen was heel sterk en nu blijkt dat, luister naar je gevoel nog te kloppen ook. Zelfs als het op foundation gebied aankomt.

Nu ben ik 4 uit de 7 tevreden foundation met positieve review verder, dus zo slecht is een betaalbaar merk nog niet. Ik heb zelf nog nooit High End foundation geprobeerd. Ik zal het verschil niet kunnen zeggen.

De oogschaduw is van oogschaduw palette van NYC. ⇓

Ik ben echt tevreden over Terra Naturi Liquid Make-up Foundation. Zal je alleen meetellen als je iets duur hebt? Net zoals vakanties, tel je niet mee als je niet op business klas hebt gezeten. Zie je hoe raar het klinkt, en wat denk je aan de reis en de ervaring op zich?

 Ik ben meerdere keren naar Thailand gevlogen in de business klas en flink wat KLM huisje in mijn verzameling ( Oke mijn partner dan)  maar ik heb nog nooit High End foundation gebruikt.

Wat is dat voor iets? Heb ik jullie ooit vertelt dat ik een laatbloeier ben als het op make-up aankomt? En Ik vind dat High End producten veel geld kosten. Ik zeg niet dat het niet goed is, en ook niet dat ik het zal nooit kopen.

Deze foto met vol make-up gezicht. De oogschaduw is van W7 Neon Night palette. ⇓ Maar het gaat vandaag om de foundation.

Zoals vakantie, zal je ook niet meetellen als je nooit Hourglass, UD, Laura mercier, Chanel, Dior of Nars en nog veel meer. hebt gebruikt en in je bezit hebt? Gaat het niet om hoe je er uit ziet na het gebruik, de ervaring en hoe je je voelt?

Dan vraag ik mezelf af, wat is er mis met me? Want ik ben gelukkig en ik heb niet een High End cosmetica gebruikt? Nu ben ik erg nieuwsgierig..zal ik nog meer gelukkig worden als ik dat wel doe? 🙂

Lees ook:

Review: L’Oréal Nude Magique Cushion.

Maybelline Fit me Foundation.

Healthy Mix Bourjois foundation