Ik hoeft niet zoveel.


Ik hoeft niet zoveel.

Niet zoveel. Ik ben spaarzaam en ik heb ook niet veel nodig. Mijn belangrijkste eis en onmisbare item in huis is de afwasmachine en mijn waterbed. Die zullen altijd blijven, zolang dat wij het kunnen betalen kopen wij een nieuwe zodra ze kapot zijn.

Verder is alles wat ik heb is prima. Ik schreef al eerder een stuk over rommel armband. Hoeveel ik ook om dure sieraden geef, een echt luxe paardje ben ik niet. Op mijn verjaardag weet ik vaak ook niet echt wat ik moet vragen omdat ik vind dat ik alles al heb.

Ik hoef geen dure jurk, merk tas, exclusief horloge of dure auto om mij bijzonder te voelen. Daar hang ik de waarde niet aan vast. Als ik iets koop hoeft het niet erg duur te zijn. Tenzij een elektrisch apparaat in huis, die moet wel van goede kwaliteit zijn.

Turkoois hanger van Rootz sieraden

 

Mijn oorbellen, kleding, make-up prutzooi, het mag er leuk uitzien en ik moet mij er goed bij voelen bij het gebruik. Misschien ben ik goedkoop? Dat zal het kunnen zijn. Of misschien maakt het mij gewoon echt niet uit. Ik word ook niet jaloers als ik iemand zie die duur spullen bezit of heeft. Het feit dat ik weet dat ik het kan kopen, alleen ik wil het niet kopen. Mijn levensstijl is niet zoveel veranderd, met of zonder geld, dat denk ik, of dat is wat ik hoop.

 

Rommel armbandjes

 

Maar als iemand daarvan zo kan genieten heb ik daar ook niets tegen, wij zijn anders. Geniet er maar van zolang dat je verantwoordelijk bent met je financiële situatie. 

Voor ik deze blog begon wist ik nooit wat voor cadeau ik moest vragen. Het leukste is, nu weet ik wel wat ik wil hebben. Iets om te bloggen natuurlijk. Erg leuk dit. Hoe ziet het met jullie? Hebben jullie genoeg van wat jullie nu hebben en hoe jullie leven? Of staan er nog een wishlist van hier tot Tokyo van wat je wilt hebben?

P.S. Ik hoeft niet zoveel, maar ik vind het niet leuk als iemand van de situatie misbruik maakt. 😉