Positieve stemming & beter voelen.


Positieve stemming & beter voelen.

Positieve stemming & beter voelen. Idee om in goede, positieve stemming te komen en te zorgen dat je je beter voelt. Dit idee kunnen wij allemaal wel eens gebruiken en bedenken natuurlijk. Toch zet ik wat simpele ideeën op een rijtje.

⇒ een modern item net als een iPad kan meer dan je denkt. Google wel een zelfhulp advies op internet en luister zorgvuldig naar het onderwerp waar je iets aan hebt. Of dat opbouwen van je zelf vertrouwen, hoe je omgaat met je geliefde(n), hoe voed je je kinderen op om het een ideaal kind te laten worden (dan ben ik 14 jaar te laat).

Ik ontdek een berg met tips en trucs waar ik zeker heel veel aan heb. Op zoek naar iets? Probeer het maar eens.

⇒  Kleed je uit en kijk in de spiegel. Nee deze blog wordt geen blog 18+. Je hoeft ook geen foto te maken en het met hele wereld delen op Instagram. De bedoeling is om jezelf recht in je ogen te kunnen kijken, oprecht en eerlijk naar jezelf.

Bevalt het wat je ziet? Je buik, de kipfilets op je bovenarmen, je dijen? Kleding verbergt heel veel, maar heb je wel een gezond lichaam?

 

 

 

 

Tuurlijk het beste is dat je jezelf volledig accepteert en jezelf mooi vind, welke maat je ook hebt. 200% vol zelfvertrouwen hebben over je lichaam! Geweldig! sla dit stuk dan maar over.

Maar als je onzeker bent wanneer je je bikini gaat aantrekken is het misschien eens tijd om er iets aan te doen. Een ideaal, tevreden beeld van iedereen is anders. Doe wat je gelukkig maakt en waar je je comfortabel bij voelt. Maar doe iets.

Ik heb een jaar geleden met de Six pack challenge wat gedaan, maar al een tijdje geen update gemaakt (wat zeker komt).

Ik kan nu bijna 1 jaar later zeggen dat sport en goed op eten letten er voor zorgt dat ik klaar ben voor de bikini tijd, dat zie ik in de spiegel. Maar geloof mij, nog steeds is het werken, soms zelf hard werken.

⇒ Ga voor kleuren. Je leven hoor je te vieren. Kies voor zoveel mogelijk kleuren in je leven, zoals je voedsel. Ik bedoel niet M&M of skitles. Ik bedoel groenten. JA GROENTEN! Saai, weet ik, maar saai is gezond en vaak slank.

⇒ Mediteren, val niet in slaap maar zen en in harmonie met jezelf. Naast rust, wordt je gezicht hier ook alleen maar jonger van.

⇒ Sporten, moet ik nu nog gaan uitleggen hoe geweldig sporten voor ons lichaam is? Nee hé, gewoon doen, maak geen excuses. Wie profiteert hiervan? Jij dus. Ikke niet.

 

 

 

 

 

⇒ Doe even niks. Dat kan ook zalig zijn, maar heel moeilijk en het is een ware kunst. Bij niets doen, doe ik nog steeds wat. Als je niets doet dan denk je, je maalt nog steeds. Niet doen dus..doe niet! (dat zeg ik ook tegen mijzelf. ;-)) Ik ga tegenwoordig in de zon zitten. De warmte die mijn lichaam aan het versieren is en aanraakt. Zalig!

⇒ Ik vertel mijn kinderen hoeveel ik om ze geef en van ze hou. Als je geen kinderen hebt, heb je pech. Het is niet anders. Ga dat dan ook niet zomaar tegen iemand anders kinderen zeggen, voor je het weet heb je een probleem.  😉

Door liefde door te geven, voelt het goed. Kinderen zijn afhankelijk aan hun ouders. Hoe meer je ze dat laat voelen, hoe beter, al krijg je soms het gevoel dat je niets terug krijgt, zeker van je puberteit zoon…..hihi hier spreek ik uit mijn ervaring.

Positieve stemming & beter voelen.

Nog meer ideeën, die verzin je maar liever zelf. Ik heb er geen zin meer in, ga lekker genieten van de zon. Tot toedeloe! 🙂 Wat doe je er aan om jezelf in een goede stemming te zetten….vertel?