Review: Action Max & More kwast van natuurlijk haar.


Review: Action Max & More kwast van natuurlijk haar.

Action Max & More kwast van natuurlijk haar. Ik heb al eerder een review over een natuurlijke make-up kwast voor minder geschreven. Zoals belooft, vandaag kom ik met een artikel over een kwast die nog goedkoper is. € 0.99, ja je leest het goed € 0.99!

Dat betekent dat iedere vrouw de kans heeft om er goed uit te zien met make-up zonder een tweede hypotheek af te moeten sluiten. Yay!

Als ik eerlijk ben zal ik graag zien dat ze meerdere soorten kwasten verkopen bij Action met natuurlijk haar. Ik maak mij al bijna twee maanden niet op vanwege mijn huidprobleem. (Acne) Ik heb pas ontdekt dat ik Eczeem heb, precies op mijn oogleden. Daarom kan ik voorlopig geen oogschaduw opbrengen.

 

 

Maar ooit zal ik dat weer gaan doen natuurlijk. Dat zal leuk zijn als ik een blend kwast, highlighter kwast, en nog meer soorten kwasten bij de Action tegenkom. Action geeft ons meer natuurlijke haarkwasten!

“Wat loop je te zeuren mopperen? Is dit niet goed genoeg?” Sorry, natuurlijk, dit is ook goed hoor….

Wat vind ik om een natuurlijke kwast te gebruiken. Zeker nu zo veel mensen “into Cruelty Free” zijn. Dat heb ik in deze natuurlijke make-up kwast voor minder al geschreven. Ik ga er van uit dat ze de dieren niet hoeven te doden om aan hun haar te komen om deze kwast te maken.

De kwast komt met een extra huls waardoor duidelijk de bedoeling is dat het een kwast To Go is.  “To Go”, dat verzin ik zelf maar (kwast TO Go = kwast om mee te nemen) Ik vind de huls waardeloos. Ik probeer de hele tijd het haar er in te proppen maar ik kan dat niet netjes doen en ik geef het op. Daar gaat mijn kwastje TO GO, voorlopig gaat die nergens heen. Ik zal liever zien dat ze gewoon een langer handvat maken (om een kwast TO STAY te maken) dan dat ze een To Go versie maken.

 

Let’s tweet:

I hate when people ask who you tryin’ to look good for? Klik om te Tweeten

 

 

De haarkleur van de kwast laat mij denken aan Pippy Langkous, dat slaat nergens op, dat weet ik. Toch is het zo. Ik denk echt aan Pippy’s oranje haar. Prachtige kleur!

Wat ik fijn vind is dat het haar een stuk zachter is dan een natuurlijke make up kwast voor minder dan ik die bij trekpleister heb gekocht. Maar verwacht geen super zijdezacht haar. Verwacht het a.u.b. niet, zeker niet voor € 0.99.

De geur, waar in godsnaam ruikt het naar? Geen flauw idee. De geur is een beetje gek en het idee dat ik ga ruiken is ook net zo gek. Waarom doe ik dat? Ik ga hem eerst wassen voordat ik hem gebruik.

 

Action Max & More kwast van natuurlijk haar.

Overal is mijn conclusie.

Volgens mij heb ik alles geschreven. Ik denk dat het een prima kwast is, zeker voor die prijs. Al is het zo zonde dat het een To Go versie is.

Ik ben tevreden over prijs/kwaliteit. Tevreden met de prijs, dat weet ik ook weer niet. Veel mensen geloven er heilig in dat alleen dure/prijzige producten een hoge kwaliteit bieden. Voor mij is dat ook de verwachting, zeker als ze duur zijn. Als ik de hoofdprijs betaal voor een kwast, dan is het niet raar dat ik ook de beste kwaliteit verwacht. Anders voel ik mij een beetje dom om meer te betalen en het blijkt een waarloos geval te zijn.

 

Let’s tweet:

Inner beauty is great but a little blush never hurt. Klik om te Tweeten

 

Bij deze kwast voel ik mij niet dom dat ik hem gekocht heb. Of ik slim bezig ben? Geen idee eigenlijk. Ik ga hem gewoon gebruiken en tijd zal het leren.

Let wel op dat de keerzijde van een natuurlijke kwast ook net te veel product kan opnemen dan je zal willen. Heb je deze Action kwast ooit gezien bij Action? Als je nooit bij Action naar binnen bent geweest, welk merk kwast is je favoriet?