Review: Tosave.com


Review:  Tosave.com

Review:  Tosave.com (online winkelen) Bijna anderhalve maand voor ik ging voor dierproefvrije cosmetica en mij meer en meer verdiepte in duurzaamheid, had ik een afspraak gemaakt om producten van Tosave.com te reviewen.

Na een maand wachten op de producten, die maar niet kwamen. Ik dacht al dat de afspraak niet door zou gaan. Dat gebeurt wel soms met samenwerking, dat na de afspraak je niets meer hoort, of je krijgt geen product toestuurt. Normaal ga ik er niet achter aan, deze keer ook niet. Ik ging verder met mijn blog. De zoektocht naar dierproefvrije cosmetica, duurzaamheid, minimalist & mindset enzovoort.

Tot ineens, onverwacht, toch een pakket kwam van Tosave.com. Ik baal wel een beetje, wat moet ik doen? Ik houd mijn belofte en review vandaag de producten van de webshop. Ik geloof niet dat de producten van Tosave.com die ik vandaag gaat reviewen duurzaam zijn. Maar doe zoals ik beloofd heb en schrijf er over.

Ik voel mij een beetje schuldig dat het geen duurzaam product is. Maar de afspraak met de webshop had ik  al eerder gemaakt. Ik wil dat jullie dat weten. Al heb ik nooit gezegd dat ik nu een echte puur natuur duurzaamheid ben. Ik ben nog in de beginfase, op zoek naar wat een duurzaam leven is. Ik probeer zoveel mogelijk voor duurzaam te kiezen.

 

 

Tosave.com is een Chinese webshop die bijna alles verkoopt. Je kunt op de webshop verschillende talen kiezen. Dat vind ik heel handig. Waar ik soms moeite heb is dat ik zoveel tijd kwijt ben om te zoeken wat ik wil hebben. Er zijn zo veel producten te koop op de webshop. De prijs varieert van spotgoedkoop tot wat duurder.

Voor € 12.00 mag ik maximaal 5 artikelen uitzoeken. Je zal wel denken, € 12? Daar ga ik mijn bed niet voor uit. Ik zie het als een challenge, hoe kan ik voor weinig online shoppen en dan ook nog met  producten waar ik  echt iets aan heb.

Heel mooi dat de webshop mogelijkheden biedt voor mensen met een kleine portemonnee. Er zijn genoeg mensen die graag online willen shoppen, maar niet genoeg budget hebben. Dan zie ik tosave.com als een mooie aanvulling hiervan.

Het nadeel is dat ik niet kan beloven hoe de producten worden gemaakt. De kwaliteit van de producten kan ik ook niet garanderen of het flop of top is. Je zal het zelf moeten ervaren.

Review: Tosave.com

Dit zijn de 4 items die ik heb uitgezocht.

1. Is een voetketting. Ik was meteen verliefd geworden op hoe charming de ketting is. Normaal hou ik meer van zilveren sieraden, maar deze gouden voetketting is gewoon te leuk om niet te kiezen. $1.31 kost hij.

 

 

2. De kwast set. Voor onder de $4.75 wordt je de eigenaar van deze starter kwast set. Op de website zijn meerdere sets om uit te kiezen.

 

 

3. De korte zwarte jurk. Het is niet dat ik graag sexy wil zijn. Ik kies dit item puur door de lage prijs die precies past bij het budget dat ik heb, € 12. Zo een jurk kan je ook op alle manieren dragen. De jurk kost $3.28.

 

 

4. De jurk boven ⇑ draag ik nu ook als top met de mooie zwarte sportbroek van $5.52, dat is geen geld. De kwaliteit is tot nu toe prima. Ik sport graag, dit is het item wat ik heel veel ga gebruiken.

 

 

Met kleding is het altijd tricky om online te bestellen. Vaak krijg je de verkeerde maat. Op de webshop is het heel handig. Je meet je omvang. Op basis daarvan kies ik je de maat. De een kan S maar de ander kan XL zijn (Chinese logica). Bij de gymbroek heb ik maat S nodig. Maar bij de korte zwarte jurk heb ik maat X nodig en beide items passen mij perfect. Neem de tijd bij het bestellen, dat is mijn tip.

Dit zijn categorieën die je kunt verwachten te vinden in de webshop:

Mode & Kleding, Sieraden & Horloges, Schoenen & Tassen, Apple Accessoires, Telefoons & Accessoires, Gezondheid & Schoonheid, Huis & Tuin, Licht & Verlichting, Computers & Tablets, Electronics, Auto & Moto Accessoires, Hobby’s & Speelgoed, Sport & Buiten, Bruiloften & Feesten, Industrie en Bedrijfsleven

Review: Online winkelen bij Tosave.com. Voor het hele gezin iedereen wat wils, je kunt lekker shoppen bij Tosave.com. Naast deze webshop is het ook voor haar liefhebbers Beautyinhair.com.