Review: Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade.


Review: Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade.

Review: Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade. Ik heb gehoord dat deze Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade een dupe van Kat Von D’s Shade and Light eye Contour Palette is. Aan de ene kant lijkt het niet eerlijk dat een dupe wordt gemaakt van een bekend palette. Aan de andere kant is het een groot compliment.

 

 

In de make up wereld, wie kent de Kat Von D cosmetica lijn niet tegenwoordig. Vroeger kende ik haar als badass tattoo artist. Nooit verwacht dat zij deze richting zou inslaan. Compliment! Ze doet het erg goed. Ooit vertelde ze in haar interview haar behoefte voor make up is, dat het een tattoo goed kan bedekken, zodat je de tattoo niet meer kan zien. Misschien is dat de basisreden voor de uitstekende pigmentatie en kwaliteit van haar make-up lijn.

 

 

Goede dekking, uitstekend pigment en lange houdbaarheid zijn zeker een belangrijke essentie van cosmetica, niemand ontkent dat.

Ik zal geen nee tegen Shade and Light eye Contour Palette Kat Von D kopen wil ik zeggen. De inhoud is interessant, al zijn het geen opvallende kleuren en vergeet je de verpakking niet, het is prachtig! Maar zoals gewoonlijk besteed ik niet graag € 50 zomaar aan een palette. Zeker niet als verzamel item. Zonde van het geld. Daardoor kies ik er sneller voor om deze Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade te kopen. Eigenlijk ook geen goed alternatief, het beste is om het niet te kopen als je al meer dan genoeg hebt. 😉

 

⇓ Kat Von D Shade + Light Eye Palette DUPE?! | Makeup Revolution Comparison Review

MakeupByCheryl

 

⇓ Makeup Revolution Light & Shade Palette VS Kat Von D | Dupe Tutorial

ShanShortcakeBeauty

 

Ik ben heeeeel benieuwd wat ik ga ontdekken.

Ik ben niet van plan om hier te bewijzen dat deze Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade de dupe is van Shade and Light eye Contour Palette Kat Von D. Ik wil alleen maar de glans van Kat von D palette beproeven in een kleinere, bescheiden prijs. 🙂

 

 

Hoe ervaar ik de Review: Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade:

Het begint bij de verpakking. Niet echt mooi, maar praktisch. Je kunt de inhoud van de palette zien. Door het bedrag dat ik betaalde kan ik niet te veel verwachten. High class verpakking, dat betaal je ook als consument.

Wat mij wel stoorde was dat de verpakking van het palette, die ik in Engeland via Tambeauty.com had besteld, was beschadigd toen ik het open maakte. Zo jammer en zonde. De producten komen in een plastic verpakking, niet een doos. Hopelijk was het tijdelijk vanwege de drukte in de kerstperiode. De dozen misschien op!? Hopelijk gaat Tambeauty.com dit veranderen. Ik wil een heel palette, hoe betaalbaar het palette ook is. Zeker geen gebroken palette. Gelukkig, de inhoud ligt er nog netjes bij. Een e-mail hiervoor naar de webshop sturen, daar heb ik ook geen zin in.

De kleur is neutraal en matte, waar ik zeker dol op ben. In één palette heb je alles in deze bescheiden neutrale tinten, maar zware smoky eyes zal je hier ook mee kunnen bereiken.

 

Door deze twee video’s ⇑ heb ik redelijk hoge verwachtingen van het palette, maar als ik ontdek dat de oogschaduw erg poederig is ben ik teleurgesteld. De lichte tint valt als poeder op mijn huid. Ik heb er niets aan als oogschaduw. Maar de wat donkere kleuren zijn erg mooi en het pigment is ook aan de hoge kant, dan is het niet moeilijk om verliefd te worden op dit palette. Wel is tikken met de kwast voor gebruik een noodzaak. De oogschaduw blend makkelijk en is zeker goed op te bouwen.

De houdbaarheid hangt van de dag af. De ene keer blijft het de hele dag zitten. De andere keer wat korter. Het is een raadsel hoe dat komt. Zal wel aan mij, of mijn huidverzorging van die dag liggen. Voor de zekerheid gebruik ik setting spray en primer er bij, dan zit je goed.

 

 

Makeup Revolution Ultra Eye Contour Light & Shade.

Eindconclusie:

Ik denk dat als hij crèmiger en minder poederig zou zijn, dit een ideaal palette is. Ik vermoed dat kat van D palette beter is dan deze, qua creaming structuur. Al lijkt het dat ik een minpunt ontdek van het palette, ik ben zeker niet teleurgesteld in dit palette. Misschien had ik te veel verwachtingen in het begin. Los van dat is het gewoon een prima palette. De kleuren zijn prachtig, het pigment is top!

 

Let’s tweet:

 

If you want to be original, be ready to be copied. – Coco Chanel Klik om te Tweeten

 

 

P.S. Ik heb de laatste tijd geen look van de producten review gemaakt. Al een hele volle maand is mijn gezicht erg onrustig en het zit vol met puistjes. Wanneer mijn gezicht weer rustig is kom ik  er op terug met de look. Zo te zien moet ik nog lang wachten. Bedankt voor jullie bezoek. 🙂