Review: Amie Spring Clean Deep Cleansing Mask.


Review: Amie Spring Clean Deep Cleansing Mask.

Amie Spring Clean Deep Cleansing Mask. Door mijn droge huid ben ik dol op een gezichtsmasker. Vandaag ga ik mijn ervaring met deze natuurlijk Amie Spring Clean Deep cleansing mask met jullie delen.

Let’s tweet:

Sometimes it’s not the people who change, it the mask that falls off. Klik om te Tweeten

Belangrijkste ingrediënten:

Harmonising natural extracts of white clay, Organische peppermint and lime butter.

Kaolien helpt onzuiverheden uit de poriën terwijl Lime Olie en Pepermunt Extract helpt om te reinigen en te koelen. Het masker ruikt lekker fris en duidelijk naar Mint en limoen geur.

Dit masker is vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en dierlijke extracten. Voor de gevoelige huid en tegen een betaalbare prijs. Boordevol natuurlijke plantenextracten, niet getest op dieren en is geschikt voor vegetariërs en veganisten boordevol natuurlijke plantenextracten.

Amie Spring Clean Deep cleansing mask.

Het masker is een lichtgroene klei die heel snel droogt, maar makkelijk smeerbaar is. Het geeft meteen een extreme afkoeling, tintelend gevoel, geeft een erg fris en koel gevoel. Het lijkt op de bak ijs ineens over mijn hele gezicht en dat bleef vanaf het eerste moment dat ik de crème opsmeerde tot zelfs een tijdje na het afspoelen. Ik ben erg benieuwd hoe mijn gevoelige huid hierop zal reageren.

Normaal ben ik dol op dit soort koeling producten zoals in Kneippe douche foam mint eucalyptus of poeder voor het lichaam dat een fris gevoel geeft. Deze keer twijfel ik of mijn gezicht daar blij mee zal zijn, aangezien mijn huid al vrij kwetsbaar en onrustig is door een allergische reactie van een bepaald product al een paar dagen. Daarom wil ik graag mijn huid kalmeren door een masker

Het wordt aangeraden om het product 10 minuten te laten zitten, maar door het frisse en tintelende gevoel dat zo intens en constant is heb ik het maar een paar minuten gedaan en dat zal ik ook blijven doen denk ik.  Het blijft mijn huid en ik bepaal wat ik daarmee doe.

De crème begint meteen al te drogen en mijn huid trekt heel strak. Na het wassen voelt mijn gezicht zacht en schoon aan zoals het product diepe reiniging beloofde.

 

 

Let’s tweet:

 

Don’t hide behind de mask. Klik om te Tweeten

 

Eerst Amie Spring Clean Deep Cleansing Mask. Daarna heb ik Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion  er achteraan gebruikt. Ik ben wel te spreken over dit product door het resultaat, zeker als je fan ben van tintelen en koel effecten. Op een erg warme dag zal dit masker een extra verwennerij zijn. Ik meld ook even dat ik een gevoelig huid heb en geen allergische reactie kreeg van dit masker.