Review en swatch: Rimmel Lasting Finish Lipstick.


Rimmel Lasting Finish Lipstick |Review en swatch.

Rimmel Lasting Finish Lipstick |Review en swatch. Ik let niet op het merk als ik lipstick ga kopen. De kleur is meer waar ik op let, plus een goede pigmentatie, geen lipgloss gevoel.

Veel kleuren die op de schappen liggen passen niet echt bij mij vanwege mijn getinte huid. (ik verzin mijn eigen excuus ;-)) Dus beland ik vaak met dezelfde soort tinten lipstick. Toen ik in Thailand was, hoopte ik dat ik meer kleuren zou kunnen kopen die bij mij passen, maar ik heb helemaal geen nieuwe lipstick gekocht. Vreemd is dat, waarom koop ik geen nieuwe lipstick, vind je  dat niet vreemd? 

 

Rimmel belooft.

” Rimmel Lasting Finish Lipstick levert tot 8 uur uithoudingsvermogen door de integratie van Colour Bescherm technologie die je lippen tot 25 % meer kleur impact geeft, intensiteit, gladheid, schijnt tot 8 uur.”

Bij mij is dat niet het geval. Het is maar 4-5 uur op mijn lippen blijven zitten. Als ik de hele dag niet drink en eet zou het in de buurt kunnen komen, het aantal uren. Maar zo ver ga ik niet voor mijn lichaam. Dus ik eet de hele dag gewoon door. En hou absoluut geen rekening met mijn lipstick.

 

Al de looks heb ik  gemaakt voordat ik een make up les had gehad. Zo slecht is het nog niet vind ik voor iemand die niet veel en niet zo lang ervaring heeft met make up zoals ik. Hihi.

 

 Tot nu toe heb ik nog nooit een lipstick gevonden die de hele dag blijft zitten. Tenzij het een liquit lipstick lang lasting is. Als jullie een merk lipstick kennen die de hele dag volhoud, hoor ik het graag.

Dit is echt een rijpe pruimen kleur. Ik weet dat dit soort kleuren bij mij past. Dus in plaats van zachte pruim ga ik  eens voor iets dieper, nog steeds speel ik veilig voor wat de kleur betreft. Ik wil ook niet zo maar iets kopen, wel iets wat ik ga dragen. En wanneer ik deze lipstick draag, dan heb ik ook echt een lipstick op. No make-up look kan je vergeten met deze.

De lipstick is makkelijk smeerbaar, de kleurintensiteit top. Het is geen matte, als je hem gebruikt hoeft je niet bang te zijn dat hij je lippen uitdroogt met zijn naam langlasting. Maar dat hangt ook af aan hoe droog je lippen zijn.

De kleur is prachtig, al heb ik liever een iets lichtere kleur. Wat doe ik moeilijk hé. Altijd wat om op aan te merken. Ik draag hem minder vaak dan ik zou willen. Ik wil niet te opvallend zijn, vandaar.

 

Deze look is opgemaakt met cc cream van Dr. van De Hoog.

 

Het is een prima lipstick, al heeft hij zijn belofte van 8 uur houdbaarheid niet gehaald bij mij. Wie weet, met andere mensen dan weer wel. Extra bijwerken moet ik wel en als dat alles is..aachh..

8 uur of niet, als je de kleur leuk vind, is het een prima lipstick om in je slash te hebben. Wat vind je van deze kleur? Rijpe pruim? Draag je ook dit soort kleuren. Tot de volgende lipstick.