Opgemaakt voor pakjes avond.


Opgemaakt voor pakjes avond.

Opgemaakt voor pakjes avond. Dit jaar is voor de eerste keer dat ik zin heb om mij op te maken voor pakjes avond.  Eindelijk na de vakantie in Thailand heb ik weer zin in om over make up te schrijven. Al ben ik mij iedere dag aan het opmaken, toch heb ik het even gehad de afgelopen periode om er veel mee bezig te zijn. Is dat vreemd? 

Ik denk dat het te maken heeft met het lekkere weer, veel leuke dingen en zon in de zomer die mij laten afleiden van make up. Er zijn zoveel dingen te doen en zeker even twee maanden naar huis( Even vakantie blog pauze ) geweest had mij ook wat te pakken op het emotionele gebied.

Nu wordt het koud en donker hier. De behoefte om weer bezig te zijn met gezicht schilderen komt dan terug op mijn blog. Kleuren zorgen dat ik vrolijk wordt. Of dat met de inrichting van mijn huis, mijn kleuren of een opgemaakt gezicht. En daar ben ik erg blij mee.

 

 

Ik had veel zelfvertrouwen en meer extra liefde van make up gekregen sinds mijn make up les. Al besef ik dat ik veel moet blijven oefenen. En nog zoveel dat ik onder de knie wil krijgen op dit gebied. Het is net als iemand die zijn rijbewijs haalt, maar die nog echt moet leren door de weg op te gaan. Dat geldt ook voor mijn vaardigheids skills van het opmaken. Oefenen, oefenen is wat ik aan het doen ben sinds ik terug ben van Thailand en nu heb ik meer dan ooit een motivatie. Omdat ik wil graag een bepaalde look onder de knie wil krijgen. Als het zover is ga ik dat zeker hier vertellen op mijn blog.

Ik moet wel zeggen dat ik trots op mijzelf ben. Twee jaar geleden had ik nog niet eens ervaring met foundation en wist niet eens wat highlighter was. Toch nu probeer ik iedere keer een andere look te creëren die bij mij past. Meestal een zachte look dan. Alleen het geldt niet voor vandaag.

De foto’s van vandaag zijn redelijk gelukt maar soms lijkt de look er wat minder goed uit te zien op de foto’s door het licht.  Dat had ik al verteld in de vorige post KMA Cosmetics Professional Perfection Face palette  Het lijkt alsof je je zwaarder moet opmaken voor de foto’s dan. Heeft iemand daar dezelfde ervaring? Of ligt dat echt aan mij. Hahaha. Ik doe wel het beste wat ik kan. 😉 Maar denk dat ik ook wat serieuzer moet gaan worden om met licht om te gaan.

 

 

De feestdagen in deze periode zijn ook een mooi excuus om onze gang te gaan, qua look, zowel make up cadeaux voor jezelf kopen. Vandaag laat ik een look zien van de Sinterklaas verjaardag. Gezellig samen ongezond eten, elkaar verrassen met surprises, eten en kado’s samen uitpakken. Bedankt Sint en graag tot volgend jaar. Hebben jullie opgemaakt voor pakjes avond en Sinterklaas gevierd?