Ik ben jarig


Ik ben jarig.

Vandaag is het 18 november en ik ben jarig. Over de post van gisteren.

“Ik wil hier duidelijk stellen dat ik mezelf niet meer lelijk vind hoor en jullie hoeven ook geen medelijden met mij te hebben. 🙂 Door alles wat een mens meemaakt maakt het ook een persoon. Ik hou van mezelf en vind mezelf mooi en goed genoeg. Ik wilde deze blogpost schrijven zodat niemand zich zo lelijk hoeft te voelen. Als niemand om je geeft dan geef je het aan jezelf. Durf tegen jezelf te zeggen dat je mooi bent. Liefde voor jezelf is het meeste belangrijke geschenk dat je aan jezelf kunt geven!”

Ik vind het fijn dat er erkenning is over de post van gisteren  IK BEN LELIJK en ook verschillende meningen zijn over ik ben lelijk post. Ik schrijf deze post zeker niet voor een compliment naar mezelf toe. Om na te denken bij het feit over de kracht hoe wij tegen onszelf praten.  Bedankt voor jullie reacties en ik hoop echt dat wij als vrouw onszelf mooi vinden en waarderen.

Omdat ik jarig ben ga ik jullie trakteren. Ik heb geen cadeau of winactie maar wel hele mooie quotes hier beneden ⇓ misschien helpt het om even bij stil te staan….vandaag…

 

 

 

Bedank voor jullie tijd en jullie bezoek aan choosebeautiful.nl. Ik ga genieten van mijn verjaardag. Ik wens jullie een hele fijne dag. Jarig of niet iedere dag is er om te genieten! Tot morgen…