Review: Essence Eyebrow gel.


Review: Essence Eyebrow gel.

Essence Eyebrow gel.. Ik had een tijd geen product van Essence gekocht met de reden dat hij voor jonge meisje is. Toch wil ik mijzelf, zowel als Essence, een kans geven dat het anders kan.

Het idee, en de ervaring hoe je omgaat met make up, kan soms veranderen. Nu ik een paar prachtige oogschaduws van Essence heb ervaren brengt dat mij toch aan het twijfelen voor wat betreft mijn eerdere vooroordeel. De kwaliteit van de drogisterij wordt de laatste tijd alleen maar beter en beter.

De pigmentatie en houdbaarheid is wat iedere make up lover zoekt. Maar als je weet wat je doet, kun je ook alle make up laten uitspringen (meestal dan). Het kost gewoon meer werk en meer tijd. Ik wilde Anastasia Dipbrow Pomade kopen, maar vond hem aan de prijzige kant (inmiddels heb ik hem toch gekocht). Maar toch, waarom zal ik niet ook een goedkope variant Essence eye gel kunnen proberen? Wie weet.

 

 

Essence Eyebrow gel.is een soort van grijze pasta die ik met de kwast op mijn wenkbrauwen aan moet brengen. Hoopvol (positieve houding) ik wil dat hij werkt.

Ik moet wennen om gel-brow te gebruiken. Het is toch anders werken dan met een potlood. Ze levert wel een wat natuurlijkere look op. Na wat dagen aan de slag begin ik het onder de knie te krijgen hoe de gel eyeliner werkt. Essence eyebrow gel is een beetje een koele tint met een grijze kleur die mooi past bij mijn zwarte haar op dit moment. Ik vind dat het een prima product is.

Het enige wat jammer is, is dat hij niet de hele dag blijft zitten op mijn wenkbrauwen. Wel als ik niet per ongeluk aan mijn wenkbrauwen zit, dan blijft het zeker 5-6 uur zitten (in de winter tijd, plus ik heb droge huid). Voor € 2,99 vind ik dat hij het niet eens slecht heeft gedaan. Een prima product, zeker als gel eyeliner voor de prijs verhouding.

 

P.S. Ik heb de laatste tijd geen look van de producten review gemaakt. Al een hele volle maand is mijn gezicht erg onrustig en het zit vol met puistjes. Wanneer mijn gezicht weer rustig is kom ik  er op terug met de look. Zo te zien moet ik nog lang wachten. Bedankt voor jullie bezoek. 🙂