Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint


Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint.

Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint. Hopelijk hebben jullie een leuke tijd gehad met oud en nieuw.  Nieuw jaar en nieuw begin met alles in het leven. Het geef onze een nieuwe kans.

Ik heb deze lipstick al meer dan een half jaar geleden gekocht. Ik besef dat ik echt moet opschieten om van  alle producten die ik nu heb een review te gaan maken. Maar een review maken is soms niet zo makkelijk als het lijkt en jullie zullen mij meer begrijpen na het eind van deze post. 🙂

 

Prijs 10,49 Ik heb ze bij Action voor rond 2,49.

Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint komen in 10 kleuren:

01 Pink Retal

02 Mystical Mauve

03 Pink Princess

04 Berry Burst

05 Marshmallow

06 Royal Plum

07 Coral Crush

08 Nice Nude

09 Passion Red

10 Latte

 

 

 

Ik heb hier drie kleur van Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint meegenomen 03 Pink Princess,  07 Coral Crush en 10 Latte. De lippenstift pen ziet erg mooi, opvallen en vrolijk uit. Je krigt gevoel dat hij zal netjes en schoon blijven uitzien na dat al gebruiken heeft. Je kunt kleur van de lippenstift al zien van de verpakking (de lippenstift pen) wat handig is.

Wat mijn opmerk is dat, ik voel bij het gebruik van de lippenstift pen net als een stiftpen dat je gebruikt om op papier te kleuren. De kleur is heel erg mooi en blijf lang zitten op mijn arm dat ik niet zomaar kunnen afvegen met make-up remover wipes. Dat geef me beetje wanttrouw gevoel. Hoe zal dat zijn op mijn lip. Kan ik ook zo moeilijk weg krijgen?

De kleur duurt me echt veel te lang om weg te krijgen, daardoor heb ik geen vertrouwen dat ik het product zo van mijn lip kan uitkrijgen, misschien is het niet zo, wie weet heb ik verkeerd ingeschat. Toch besluit ik maar niet te gaan reviewen. Dus ik kan deze keer niet vertellen over wat ik echt denk van het product. Wel wil ik laten zien dat soms je werk hebt gedaan en je moet een keus maken of iets wel of niet verder te gaan.

Maar omdat ik de moeite al heb gedaan om foto’s te maken en ik wil ook laten zien dat het niet vanzelfspreken en altijd makkelijk om make-up te review. Is dit wel zonde van mijn tijd of geld? Ik denk het niet. Want je blogt en je leert…

Maxfactor Lipfinity Lasting Lip tint. Hebben jullie wel eens producten die jullie testen en vervolgens weglaten, dan maar geen review? Je kunt meer producten van Maxfactor hier kopen of bij Make up Online of Bol.com.