Even vakantie blog pauze.


Even vakantie blog pauze.

Even vakantie blog pauze. Ik heb gepland om ongeveer twee keer per week te gaan posten terwijl ik nu in Thailand ben. Verder kijk ik hoe het gaat. Dit is mijn eerste buitenlandse vakantie met mijn blog.

 

Zo gepland omdat ik zoveel mensen zag die op vakantie zo enthousiast met blog waren en ik ben zelf ook actief bezig toen ik nog in Nederland zat. Feit is dat nu ik hier zit, met al de Thaise gezelligheid en alles om mij heen, ik niet echt veel zin heb om te bloggen. Klinkt dat raar?

Wat ik ga zeggen is dat ik voorlopig gewoon niet blog. Niet dat ik geen reserve blog post heb. Ik heb bijna dertig artikels staan, zoveel had ik voorbereid voor deze vakantie. 🙂 Maar wat heeft dat nou voor zin om te posten en zelf niet na te kijken op mijn blog.

Ik heb eerder gezegd, ik blog voor mijn eigen plezier niet om de statistieken en nu bewijs ik dat. Ik blog als ik zin heb en niet als er geen zin is.

 

Mijn eerste foto met nep wimpers, onderdeel van de les. Wat is die les? Alleen met klasgenoten gezellige ⇓ mensen zeg.

 

Daarom wil ik voorlopig niet bloggen en wanneer ik weer begin, zullen jullie vanzelf mij weer zien en verschijn ik hier en op jullie blog. 🙂  Dit had ik ook niet gelooft van mijzelf. Maar echt waar, het is heerlijk om even in Thailand te zijn en nergens een verplichting te voelen. Zelfs niet met bloggen. Noem mij maar gek, maar ik zit al drie weken in Thailand. Zoveel tijd heb ik ook weer niet. 😉

Daar is ook vakantie voor, doen waar je zin in hebt en neem pauze van alles en nog wat. Ik heb nog een samenwerking en blog hop van The nationale beautyblogersdag staan maar hopelijk begrijpt iedereen mijn reden.

 

 

Ik zie het zo. Wij hebben maar 1 leven, laten wij leven precies zoals wij dat willen. Geniet! Dat zegt iedereen, maar hoeveel mensen doen dat echt? Jullie ? Mijn excuses, ik ga nu even genieten. Hopelijk jullie ook! Tot gauw weer!