Review: I heart makeup chocolate and peaches palette.


Review: I heart makeup chocolate and peaches palette.
I heart make up Chocolate and Peaches. I had deze palette eigenlijk al losgelaten. Toen ik via Tambeauty.com de dupe kat van D palette gekocht had. Ik had in die periode veel online besteld en ik wilde niet overdreven veel van Make up revolution bestellen, het lijkt wel of ik alleen maar dit merk aan het kopen ben (naar mijn gevoel dan).

Later had ik spijt, daarom bestelde ik het palette nogmaals on-line, deze keer van Beauty88.nl. Dan maar te veel van Make up revolution en I heart make up, ze moeten het niet te aantrekkelijk maken. Het is hun schuld. 😉

 

Zoals wij gewend zijn van I heart make up.  Deze I heart make up Chocolate and Peaches schijnt een dupe te zijn van Too Faced sweet peach eye shadow palette mits gebrek van twee kleuren die hier niet in zitten. Ik had eerder geen interesse in peach tint, overtuigd dat het niet past bij mij. Tot dat ik er een paar van peaches blush mocht uitproberen. Wauw, best leuk die peach kleur en ik. Sinds die tijd is het hek van de dam met mij en peach.

Verwacht niet te veel van deze dupe Too faced palette. Koop Too faced als je peach palette op het oog hebt. Laat mij de enige zijn die veel verwachting heeft en nieuwsgierig hiermee is.

Ik verwachtte meer peach tint van dit palette, dat geef ik toe. Er is naar mijn mening weinig peach. Meer roze, bruin, beige en wat groen. De verpakking is het meest peach van alles. Wat is dit! Jammer eigenlijk, maar ondanks dat vind ik de kleuren van al de oogschaduw best mooi om te zien. Het is ook erg fijn dat er een mix is tussen matte en shimmer oogschaduw. Zie je, zo wordt je weer ingepalmd. Dat doet I heart make up nou altijd.

Omdat ik redelijk wat I heart make up palettes heb ontdek ik dat er veel herhaling is wat kleur betreft met een ander I heart make up palette. Geef mij nieuwe kleuren, liefst meer peach!

I heart makeup chocolate and peaches palette.

Mijn ervaring.

Ik denk dat Make up revolution genoeg heeft bewezen met de I heart makeup lijn. Hoe gepigmenteerd de oogschaduw is van al de palettes die worden uitgebracht. Keer op keer. De vraag is alleen is het de kleur die je wilt. Bevalt de kleur?

 

Heb je genoeg aan dit palette?  Mooi opgemaakt, dat is zeker, maar het luxe gevoel van high End zal je niet ervaren. Ik zeg, koop peach palette van Too Face als deze factoren belangrijk voor je zijn. Exclusief en een luxe gevoel.

Met verzendkosten er bij was ik rond de € 13 kwijt. I heart makeup chocolate and peaches palette kost € 9,99. Persoonlijk ben ik heel tevreden met het palette. Hij is mooi en ik zie mijzelf de oogschaduw best regelmatig gebruiken.

Too faced heeft een hele collectie van Peach uitgebracht. Ik vraag mijzelf af, zal dat ook gebeuren met deze I heart make up Chocolate and Peaches? Voor ieder wat wils, zal ik maar zeggen. Koop wat je niet laten kan. Belangrijk, heel veel plezier ermee! Ik zeg I heart make up Chocolate and Peaches is een meer dan mooi palette.

I heart make up Chocolate and Peaches. Hier boven ⇑  zijn swatches van dit palette, helaas, het is nog steeds alleen de swatches en geen look. Alles dankzij mijn puistjes. Lang leven de puistjes..hoera! die verpesten alles.