Rimmel London Eyeshadow


Rimmel London Eyeshadow.

Ik vind de kleur van palette interresant. Omdat hij alleen maar blauw en wit is. Het maak me benieuwd hoe de  look zal gaan worden. Ik heb deze palette gewoon bij de Action gekocht. Maanden geleden. Bij Action is een kleine make-up hoek met wat oude vooraad of modellen die in de aanbieding komen. Ik denk dat ik hier rond € 2.59 kwijt ben vooor dit palette. Ik zal niet zeggen dat het een super mooi uitziend palette is.

Maar hij zit wel netjes strak in vakjes. Met een doorzichtig deksel waar je de oogschaduw meteen kunt zien. Met een kroon afdruk op de licht blauwe kleur maakt het dat de Rimmel Londen Eyeshadow er redelijk goed uit ziet. Strak en compact.

 

Ik heb van dit soort blauwe kleuren oogschaduw eerder een look gemaakt PS Love Night Eyeshaduw Palette Die heeft net genoeg aan drie kleuren om samen een look van te maken. Ik vind het zelf persoonlijk altijd zonde om een gloednieuw product te gebruiken en de mooie afdruk die je ziet op de foto’s te beschadigen. Maar het is niet anders, dus.

Alle drie de kleuren van Rimmel London Eyeshadow bevatten een lichte wel aanwezige glitter. Terwijl de kleur van het pigment vrij licht en zacht is. Wat het lastig maakt om mee te werken. Zoals gewoonlijk heb ik flink wat van het product moeten gebruiken om kleur te maken op mijn ogen.

 

 

 

 

 

Wat ik interessant vind van dit palette is dat dit palette de kleur zo weinig intensiteit geeft. Maar juist daardoor maakt het een heel mooie look na het het blenden, al komt de kleur vrij licht over bij het swachten toch? Zoals op de foto’s vind ik de kleur op mijn ogen echt heel mooi. Wat leuk van dit palette is is dat het palette een lichte en een donkere kleur bevat om mee te werken. Op de achterkant van de doos staat ook nog hoe je de Rimmel London Eyeshadow kunt aanbrengen.

 

 

 

 

Normaal gesproken heeft, de oogschaduw die niet mooi bij het swatchen is, geen kans bij het opmaken. Maar bij deze is het een hele ander verhaal. Al ben ik niet echt verliefd op de swatchen, toch ben ik verliefd op het resultaat. Ook al komt de oogschaduw vrij poederig over in het begin.

Rimmel London Eyeshadow. Wat vinden jullie van zo’n blauwe tint bij het opmaken?