Be happy, be positive. #2


Be happy, be positive. #2

Be happy, be positive.  Het is nooit genoeg om jezelf te herinneren aan een prachtig moment in je leven dat is gebeurt. Ervaar, onthoud en laat doorgaan. Ik zeg niet dat er altijd mooie momenten zijn in je leven. Ik zeg, ik probeer ze te herinneren en geniet.

Kunst, daar hou ik van. al is het misschien niet zo diepzinnig, geen oog voor Picasso. Gewoon een simpele schoonheid van het leven kan ik zeker waarderen. Sinds ik blog besef ik hoe ik verliefd ben geworden op foto momenten. Wanneer ik foto’s maak en een mooi resultaat zie word ik blij. Daarom ga ik dat nu delen. Het is misschien geen perfecte foto, maar er zit gevoel in en een mooi herinnering. Het leven soms is zwaar genoeg en het af en toe luchtig houden kan geen kwaad toch? 😉

⇒Al is het een moment dat ik wordt verwent met een buiten de deur lunch of diner.

 

 

 

Gekke, maar wel gezellige klik met mijn zoon.

 

 

⇒ De bos bloemen ineens voor mijn neus.

 

 

 

⇒ Het moment dat ik mijzelf mooi vind al is het met al de acne. Je hoeft niet altijd een perfect, flawless, gezicht hebben om jezelf mooi te vinden. De wereld vergaat niet. Al was het beter zonder puistjes natuurlijk. Nog nooit in mijn leven zo veel en zo lang puistjes gehad.

 

Van dit ⇓

 

Naar dit ⇓

De klik van de sneeuw. Al ben ik super blij met de lente, toch ontken ik niet hoe mooi winter kan zijn.

⇒ De zon en lente is er! Joepie!

Be happy, be positive. #2

De liefde, de kleine dingen in het leven, dat maakt leven zo mooi. Ik mopper veel. (dat doe je hè, als je moeder bent) Maar ik beloof mijzelf om meer een onverwachte bos bloemen te waarderen. Dingen die ik mee mag maken, iedere dag.

Hoe is het met jullie? Vind je alles ook zo snel vanzelfsprekend? Kijk nog een keer goed om je heen en geniet en koester het. Veel lief.