Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding


Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding.
Simpelweg door bewust te kiezen voor duurzame kleding. Milieuvriendelijker en bewuster met wat je koopt op kledinggebied. Waarom dit is dit jurkje duurzame kleding? Lees dit artikel Wat is duurzame kleding?

Er komt een moment in je leven waar je gaat twijfelen over je kleding stijl. Vroeger, toen je jong was, probeerde je alles uit. Af en toe volgde je de mode op dat moment. Niet altijd, maar het gebeurde zeker.

 

 

Op een gegeven moment vind je je eigen stijl en je denkt, dit is het. Dit is mijn stijl, zo wil ik de wereld betreden en dit ben ik. Het probleem is, je leven gaat door, je bent veranderd en je leven staat zeker niet stil. En dan is er ook nog zoiets van leeftijd. Kan ik nog dat schattige rokje aan? Is hij niet te kort?  Te ordinair? Zal ik niet raar worden aangekeken? Wat vrij onzinnig is achteraf natuurlijk.

 

 

Wij horen zelf te bepalen wat wij aantrekken. Ongeacht de mening van een ander. Helaas dat is niet altijd het geval. Want de mening van een ander vinden wij juist niet onbelangrijk. Geef het maar toe. 😉

Dan ook nog de maatschappij waar je in leeft. Die speelt best een grote rol in wat je in je kast hangt. Ik hoor iemand al zeggen: “Helemaal niet ik beslis wat ik draag”. Ja, right girl! Je bent een uitzondering. 🙂

 

 

Het kleding stuk dat ik draag moet mij een lekker gevoel geven. Dan draag ik het. Helaas, bij mij komt het moment waar ik in een online fashion magazine een aparte combinatie/look voorbij zie komen. Plus dat ik mijn oude stijl van de afgelopen 4-5 jaar ook een beetje beu ben.

Zo zeker dat dit mijn stijl is, is het niet meer. Ik wil iets anders. De super vrouwelijke stijl verruild voor casual nonchalant? Dat weet ik ook nog niet. Alleen mijn kast hangt nog vol met die vrouwelijke stijl, zoals dit witte kanten jurkje wat ik vandaag laat zien.

 

 

Alles netjes op elkaar afgestemd. Wil ik die nog steeds? Of kan ik beter gewoon een wijde rok en knallende kleur sneakers gaan dragen met een wijd T-shirt? Of het is alleen maar weggelegd voor 20+. Ik zie de tijd van verandering komen wat kleren betreft. Hoe en wat, de tijd zal het leren.

Voorlopig houd ik het bij deze vrouwelijke look met mijn witte kanten jurkje. Dat ik er volgende keer misschien sneakers onder draag? Of wat vind jij van een hippe hoed erbij?

Zolang ik mij er maar nog steeds lekker bij voel. Ik heb er wel echt zin om in mijn kleding kast te duiken, bekijken, bedenken en misschien een nieuwe combinatie er mee maken. Jullie? Wat is jouw stijl?