Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme.


Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme.

Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme. Mijn eerste gedachte is, wat zal YOBO betekenen. Helaas als ik zelf via google kijk kom ik niet verder met dit woord. Voelt als een beetje een mislukking dat ik het niet verder kan vertellen .

Hoe kan dat nou? Google geeft bijna altijd antwoord op alles. Al kan ik niet de betekenis van het woord vertellen. Wel vind ik dat Yobo pearl extract cream van Utsukusy goed opvalt en een bijblijvende naam van een creme “kort en krachtig”. Wat ik kan vinden als ik het woord Yobo google is dat in verschillende talen betekent; brutaal (Oui dit is een Badass creme) 😉 Ik hoor het graag als iemand weet wat de afkorting of betekenis echt is. Maar het kan ook dat het gewoon een naam is en er niets achter zit.

Ik heb deze crème van Utsukusy ontvangen om te mogen proberen. Het is voor alle huidtypes en zeker geschikt voor de gevoelige huid, zoals ik die heb. Leeftijd: 25+ (wat ik al een tijdje gepasseerd ben hmmm). Verstevigende crème met parel extract, verhoogt de cel activiteit en opname van proteïnes. Het heeft een verstevigend effect. SPF14.

 

 

Inhoud 50 ml

€ 56

Ingrediënten:

AQUA, ISOHEXADECANE, SORBITAL SEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PROPYLENE GLYCOL, PRUNUS DULCIS, ISOPROPYL MYRISTATE, C12-15 ALKYLBENZOAE, CETYL ALCOHOL, PARAFFINUM LIQUIDUM, CALCUUM CARBONATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALOE BARBADENSIS, ALLANTION, AALVA SYLVESTRIS, MIMOSA TENUIFLORA, ROSA CANINA, PERSEA GRATISSSIMA, TOCOPHERYL ACETATE, PARAFFIN, CEAR ALBA, CARBOMER, SUCROSE COCOATE, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, PARFUM

Wij gaan eerst kijken wat de eigenschap is of parel met de huid?

Parels helpen bij een vermoeiende huid, maakt het huid zachter, meer soepel, elastischer, ontgift en geeft de huid een zijdezachte koeling. Hierbij komt ook nog een ontsmettingsmiddel plus een eigenschap om de huid te balanceren. Geen wonder dat de parel niet wordt overslagen als het op de  schoonheidsindustrie aankomt.

 

Let’s tweet:

Does love always form like a pearl, arond the hardened bits of life. – LAndrew Sean Greet Klik om te Tweeten

 

Er is geen ontkomen aan hoe belangrijk een stralende huid is.  Je kunt hele dure en het beste merk make up gebruiken. Pas het toe om technische puistjes en littekens te verbergen. Maar om er op je best uit te zien met of zonder make up is nog steeds een goede conditie van de huid. Handen omhoog als je het niet met mij eens bent?

Ik ben zelf pas twee jaar bezig met make up en ik probeer de bekende en duurste make ups te kopen met de hoop dat het mij om zal toveren naar een schoonheid. Terwijl het geheim van een mooi opgemaakt gezicht niet de duurste of de beste concealer of foundation die er bestaat, maar het is een mooi huid! De goede conditie van de huid dat de crème zoals de make up goed blijft zitten en goed opneemt.

Je kunt de duurste en de beste make up gaan kopen maar je krijgt niet echt het beste resultaat dat er is, als onze huid in slechte staat is. Ook niet in staat is om een goed kwaliteitsproduct op te nemen voor onze huid.

 

 

Ik heb een gevoelige en vetarme huid. Vetarm ? Vet dat heb ik genoeg. 😉 Helaas zit het op de verkeerde plek. 🙂 Na het wassen is mijn huid droog en het geeft het altijd een trekkend gevoel. Dat betekent dat ik niet zonder dagcrème door het leven kan.

Het moment dat ik twee maanden lang in Thailand verbleef is tot mijn verbazing mijn huid niet droog. Door het weer en je levensomgeving verandert je huid. Ik kan makkelijk zonder lotion en crème door het leven gaan. Maar om de crème en zonnebrand te skippen dat zal ik nooit doen. Niet wanneer er zulke sterke zonnestralen zijn in Thailand. Met mijn Aziatische Thaise huidskleur is het ook heel makkelijk in mijn latere leven een flink zwarte pigment te vormen op mijn gezicht als ik niet oplet.

Leven met make up in Thailand was prima. Het was zo warm dat zelf ik ben gaan zweten en ik merk dat mijn gezicht genoeg natuurolie heeft geproduceerd. Het probleem dat ik merkte was pas toen ik terugkwam in Nederland. Ik was even in paniek. Mijn huid is grauw en hard, droog en de make up blijf niet zitten op mijn gezicht. Het wordt zelfs een beetje onrustig met wat puistjes. Extreem droog en puistjes, wat een mooie combinatie. Net een periode van de maand, je weet wel.

Dan heb ik weer. Ik was een zombie, mis Thailand en mijn familie en vriend. Ook mijn gezicht ziet er niet uit!

 

Let’s tweet”:

 

The thing I miss most from home, is having a home. – Antony Liccione Klik om te Tweeten

 

Ik baal en zit te verzinnen, hoe dat dan? Door het weer, de reis, het water in Thailand of door het feit dat het weer hier heel anders dan in Thailand? Waarschijnlijk moet ik een andere crème proberen. Wat werkt in Thailand werkt hier misschien wat minder. Ik kijk in mijn kast welke crème ik nog niet heb geprobeerd. Deze Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme heb ik niet mee genomen naar Thailand zoals Utsukusy CC cream of Bijin Facial Cleanser cream van Utsukusy.

 

Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme.

Ik hoop op de eigenschappen van een gebalanceerde huid. De eerste week zie ik nog geen verschil. Ongerust was ik nog steeds, nu drie weken verder wordt het alleen maar beter. Mijn gezicht is weer hersteld. In
combinatie met make up voel ik mijzelf af en toe nog mooier. En dat is goed. Zo horen wij ons als vrouw ook te moeten voelen over onszelf. “mooi zijn”.

Het was wel een paar dagen warm geweest ( dat komt niet meer terug dit jaar denk ik ) waar ik zelfs de producten in de koelkast heb laten staan voor een extra opfrisser. Heerlijke verwennerij was dat.

 

 

Ik wil niet zeggen dat het alleen maar door de crème komt. Het is een goede crème, die gelukkig net goed bij mijn huid past en in goede combinatie met sport en meer puur eten.  Update na de vakantie vertel ik daar over.

Yobo pearl extract cream van Utsukusy, heeft mijn huid naast gebalanceerd ook tot het lekker zacht, voedzaam en niet meer zo droog aanvoelt. Verder laat hij geen allergische reactie achter bij mij. Altijd een erg belangrijke factor. Dit product kan je ook gebruiken in combinatie met een druppel Utsukusy hydrolaat  of een druppel olie Utsukusy Jojoba olie afhankelijk van de behoefte van je huid. Mengen met Utsukusy CC cream  of ander BB CC, DD crème is ook een optie.

Ik heb het gehad over vetarm huid. Als je toevallig interesse hebt wat voor huidconditie je hebt. Een vetarme of zuurstof arme huid? Op de Utsukusy-schoonheid website kun je meer lezen over huidtypes en huidaandoeningen  en welke producten je daarbij kunt gebruiken. Makkelijk en handig vind ik dat!

 

 

Al gebruik ik het liefst deze Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme. Eén ding ontken ik niet, ik wissel crème regelmatig af. Ik merk wel dat op die manier het beste past bij mijn huid. Ik heb een gevoelige huid en bepaalde ingrediënten, als ik die op lange termijn gebruik, kunnen net te fel reageren op mijn huid. Maar dit is persoonlijk. Misschien werkt het bij jou heel anders. Kies welke manier het best bij je past!

Utsukusy Yobo Pearl Extract Creme te koop bij Utsukusy-schoonheid.nl en Utsukusy Fackbook pagina. Utsukusy heeft nu zelf een make up lijn en de Natural Sense BIO dag, nachtcrème en de maskerzakjeslijn (in totaal 7 verschillende maskers of scrubs). Neem een kijkje als je nieuwsgierig bent.