Jacob Hooy kamerspray Lavendelgeur.


Jacob Hooy kamerspray Lavendelgeur.

Jacob Hooy kamerspray Lavendelgeur. Ik heb het nooit op gemerkt. Dit merk, Jacob Hooy, terwijl het al sinds 1743 bestaat. Leuk om te weten dat het begon bij mijnheer Jacob Hooy, die een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt had. Op 21 jarige leeftijd opende Jacob zijn eerste winkel en nu, ruim 270 jaar later, staat deze naam nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit.

Ik kom dit product tegen in De Tuinen waar het assortiment van dit merk te koop is. Maar als je meer van dit merk wilt weten en een breder assortiment zoekt, kan je beter op Jacob-hooy.nl kijken.

Ik was aan het winkelen in Amsterdam in de meivankantie waar ik een meivakantie shoplog artikel over heb geschreven. Omdat ik al veel huidverzorging crèmes en oliën heb, besloot ik om de Jacob Hooy kamerspray Lavendelgeur te kopen i.p.v. de huidverzorging van dit merk. Op dat moment waren lavendel, Seabreeze geurspray en Jasmine geurspray de keuze voor mij. Ik vond lavendel toch de lekkerste naar mijn smaak. Dus voor de woonkamer, na het koken (zeker met mijn Thaise sterke kruiden) en na het gebruik van het toilet bezoek, is mijn keus Jacob Hooy Roomspray: Lavendel

Er zijn meer geur variaties die je kunt kiezen uit deze lijn. Prijs € 5,99

⇒ Lily of the valley geurspray

⇒ Lavendel geurspray

⇒ Touch of musk geurspray

⇒ Seabreeze geurspray

⇒ Jasmine geurspray

⇒ Cranberry geurspray

⇒ Vanille geurspray

⇒ Rose geurspray

⇒Lily of the valley geurspray

Er wordt aangeraden om 2-3 keer voor een aangename geur in huis te gebruiken. Niet te roken en het product is licht ontvlambaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet blootstellen aan de hogere temperaturen dan 50 graden Celsius, extra voorzichtig bij gebruik met mensen die allergisch zijn voor parfum.

 

 

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, parfum.

Mijn ervaring en conclusie.

De geur vind ik lekker fris. logisch anders had ik hem niet gekocht. Hoe ruikt het? Jullie kennen de geur van lavendel allemaal denk ik. Maar er is kunstmatige lavendel en natuurlijke lavendel. Dat ruikt wel anders. Het voelt niet kunstmatig en ruikt anders dan de kamerspray die ik vaker heb gekocht in de supermarkt. Al zeg ik niet dat hij precies zoals lavendel in mijn voortuin ruikt. Want dat is ook niet zo. Een echte bloemengeur is altijd het beste natuurlijk.

Ik heb hem gebruikt bij de stinkgeur van mijn koken. De geur is duidelijk te ruiken maar niet sterk genoeg om alle ongewenste geuren weg kunnen halen. Ik denk dat het het beste is om te gebruiken om een kamer te verfrissen en lekkerder te laten ruiken. Dan is dit product op zijn best. Ik ben wel te spreken over dit product. Ik gebruik daarom deze Jacob Hooy kamerspray Lavendelgeur. . liever in combinatie met het raam open, als ik een vieze geur weg wil hebben.

Maar als ik kan kiezen wil ik helemaal geen kamergeur gebruiken en het liefst altijd een frisse natuurlijke lucht van buiten naar binnen laten. Helaas, je kunt niet altijd te kiezen, zeker niet in de wintertijd. Dus, al met al ben ik te spreken over dit product. Het is een erg mooi alternatief in dat geval. Gebruik jullie ook een kamergeur? Welk merk is je favoriet?