Review: Young & Pure soothing face mask.


Review: Young & Pure soothing face mask.

Young & Pure soothing face mask. Het is heerlijk om een nieuw gezichtsverzorgingsproduct te mogen uitproberen. Door mijn droge huid ben ik dol op gezichtsmaskers. Alles wat helpt mijn huid in balans te houden en op te peppen.

Ik ga vandaag Young & Pure soothing face mask reviewen. De naam zegt het al. Het zijn producten voor  Young & Pure en dat ben ik helemaal niet meer. Ik ben niet meer jong en de puurheid verslijt ook door de jaren heen. Toch, schaamteloos, probeer ik dit product uit. Tegelijkertijd met mijn tiener zoon van 13 jaar. Hij past wel in het concept van dit merk en masker.

Hij heeft acne op zijn voorhoofd waar zijn lange haar hangt. Onrustige tienerhuidhormonen, Ik koop dit product ook een beetje voor hem. Je bent nooit te jong om voor je huid te zorgen. Zelfs al ben je een jongen. Door een natuurlijke basis laat ik voor hem dit Young Pure met een gerust hart toe.

Young & Pure soothing face mask.

Ingredienten:

Aqua (water)Bentonite,Caprylic/Capric Triglyceride,Glycerin,Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba, Passiflora Incarnata (passion) Flower oil,Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Xanthan gum,Camellia Sinensis (Green Tea) Extract,Tocopherol Acetate,Sodium Hydroxymethylglycinate,Citric Acid,

Verzachtende en kalmerende eigenschappen van passiebloem helpt ontspannen, kalmeert, en de huid wordt er rustig van. Samen met de groene thee bevat het krachtige antioxidanten die de huid helpen te reinigen en het verbeterd de huid. En ook als je huidproblemen hebt zoals psoriasis en eczeem.

 

 

Dit product is 100% plantaardig en toxine-vrij. Bevat geen petrochemische synthetische ingrediënten of parabenen. Het assortiment is niet getest op dieren en is veganistisch vriendelijk en dus ook geschikt voor vegetariërs.

Ik smeer dit product op mijn gezicht om te merken hoe het product zal reageren. Het trekt op een gegeven moment mijn gezicht helemaal strak na een paar minuten. Het voelt erg voedend, en hydraterend, na het afspoelen laat het een gladheid achter op mijn huid die zeer voelbaar is. De Passiebloem en groene thee doet zijn werking echt goed. Mijn gezicht was rood en onrustig voor ik begon met het masker. Maar mijn gezicht wordt nu rustiger en minder rood.

Hoe ervaarde mijn zoon het?? “goed mam, lekker mam” meer krijg ik niet uit hem. Ik raak zijn gezicht aan. Voelt dat ook zacht aan? Ja…mam. Dat is de reden dat ik zelf hem moet proberen. Vanaf nu gebruik je dit als je in bad zit hè…jaaaaa mam….

Omdat ik al veel maskers heb. Anders zal ik af en toe zijn masker (deze dus) inpikken omdat hij erg lekker is en het voelt erg goed. . 😉 Al ben ik niet meer young & pure. Positief stem ik toe met dit product. Young Pure simpley soothing face mask. Thumbs up van mij en ook van mijn zoon.

Lees ook:

Gezichtsmasker.

Review: Utsukusy Tatiana’s Exfoliante Body & Face Scrub

Decubal Face Nachtmasker.