Review: Sleek blush Flamingo.


Sleek blush Flamingo.
Sleek blush Flamingo. Ik review vandaag nog een sleek blush die ik al een tijdje in mijn slash heb. Ondanks dat Sleek bekend staat om de geweldig pigmentatie heb ik vaak het oogschaduw palette overgeslagen. En vaker voor Sleek blush gekozen vanwege de diepe donkere kleur en de sterk aanwezige shimmer die mij tegenhoudt bij hun oogschaduw.

Integendeel tot de fenomenale kleur blush. Dat is puur smaak natuurlijk. Ik heb altijd een zwak gehad voor een lieflijke, felle kleur. Blush van Sleek is hier goed in. Het lukt deze keer ook niet om Sleek blush te weerstaan.

 

 

Sleek blush Flamingo.

Prijs: €6,49

Deze kleine verpakking blush is al lang op de markt en is nog steeds te koop. Hij heeft meer broertjes en zusjes wat kleuren betreft. Als het geen goede blush was, zou ze al lang uit de collectie gehaald zijn, lijkt mij. Eerder had ik Sleek blush by 3 Lace Flame en Pumpkin al gereviewd, daarom heb ik er geen behoefte aan om meerdere kleuren te kopen.

De verpakking is klein en compact, heel fijn met een spiegeltje, het is echt een palette om overal mee te nemen. Dat is gewoon bijna een “signature” van Sleek blush met felle en opvallende kleur verschijningen. Dat is ook wat mij er bij aantrekt. Het pigment is fenomenaal!

 

 

 

Misschien hoef ik het niet meer te zeggen, dat less is more, bij het gebruik. De intensiteit van de blush is niet even makkelijk om te controleren, zacht en subtiel aanbrengen met veertjes handen lijkt mij beter met deze blush. Een niet te dikke haarkwast maakt ook zeker het verschil. Hij kan veel pigment geven die behoorlijk aanwezig is. De tijd nemen om de dosering onder de knie te krijgen, dan zal je merken dat het zeker de moeite waard is met Sleek blush Flamingo.

Als het op de kleur aan komt, ligt het er gewoon meer aan welke je smaak is. Daarnaast bied sleek blush ook veel kleuren voor verschillende huidtypes. Mengen van verschillende kleuren die je al hebt is ook nog een optie om nog meer prachtige effecten te creëren. Ik mix deze ook vaak met Sleek blush by 3 Lace Flame en Pumpkin palette. Al is Sleek blush Flamingo een klein palette, qua kwaliteit doet hij niet onder voor een groot palette.

 

 

Wat vind ik van Sleek blush?

Sleek blush Flamingo, Sleek Highlighter Palette Solstice en ook van Sleek blush by 3 Lace Flame en Pumpkin ik ben een fan. Ik zie mijzelf het vaak in de komende zomerdagen gebruiken. Voor een natuurlijke gezonde uitstraling een met licht glans effect. Scheelt mij een ritje naar de sportschool. (Ik gebruik sport vaak om een roze wang effect te creëren.;-)) Bij lekker weer zit ik soms liever ergens lekker lui met deze blush van de zon te genieten dan in een zweterige geur sportschool.

Sleek is een betaalbaar merk waar een heel hoge pigmentatie kwaliteit oplevert. De blushes die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd zijn stuk voor stuk geweldig. Ze verdient echt de duimen op. Hoe is het bij jou? Gebruik je ook blush in de zomer?