Happy Go Beauty Tom Sebastian.


Happy Go Beauty van Tom Sebastian.

Happy Go Beauty van Tom Sebastian. Hier is er nog een. Een die over make-up gaat, alleen dit is een allround beauty. Het concept van zijn boek voelt net als de Choosebeautiful.NL blog: Mooi en gelukkig zijn.  Happy go Beauty.

Het gaat over make-up, maar ook over andere gebieden: Gezond eten, bewegen en mindsetting. Je zult misschien denken, daar komt ze weer met nog een make-up boek. En ik denk, waarom ook niet, als je door het boek een betere versie van jezelf maakt, dan is het nooit slecht om te lezen. Wat is er mis met nog een beauty boek erbij?

 

Het eerste stuk van het boek gaat over “The beauty basics”; haar, gezicht, lichaam, het verzorgen daarvan, en wat tips en trucs. Daarna komt het “Mindsettings” gedeelte, van bewust zijn met en hoe je je voelt. Dan de persoonlijke stijl, met make-up, kleding, schoenen en accessoires, stem, geur en detox.

Ik denk dat hij gelijk heeft en dat laat hij ook zien in dit boek. Want het gaat niet alleen over de oppervlakkige make-up, maar het gaat heel uitgebreid in op alle gebieden die een mens mooi en gelukkig maken, zoals hij zijn boek noemt. Happy go Beauty. Wat ik leuk vind is dat het een boek is en voor ieder wat wils. Zelfs voor mannen. En, ook nog over je seksleven. Hoe je je kunt oppimpen en het nog beter kan maken. Make-up trucs voor de foto’s,( Dat verwachtte ik niet van het boek, maar het is zeer handig voor mij en mensen die foto trucs kunnen gebruiken), massage tips, en happy go beauty voor mannen mag in dit boek ook niet ontbreken. En vergeet het seksonderwerp ook weer niet. Het is een heel uitgebreid en leuk boek met veel variatie. Het boek geeft een duidelijk beeld van hoe Tom over beauty denkt.

Het hele boek staat vol met tips, daar heb je wat aan. Het boek presenteert Tom echt als persoon en waar hij voor staat als het om beauty gaat. Sluit precies aan op zijn woorden.

 

Het is een mooi boek om door te bladeren, met prachtige foto’s en heel veel handige en uitgebreide tips. “Ik merk dat de binnenkant misschien nog wel veel boeiender is dan de buitenkant van de mens. Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit. Die uitstraling komt van binnenuit en kun je niet uit een potje halen. Daarom besteed ik ook regelmatig aandacht aan de binnenkant. Happy go Beauty! Laat zien hoe je een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk kunt krijgen.” Dat zijn Tom’s woorden.

 

Tom richt zich op gezondheid en eigen persoonlijke voorkeur en stijl, wat ook terug te vinden is in zijn woorden. “Dit boek bevat geen voorschriften”. Wat ik graag wil is dat je met alle tips en trucs die ik ga geven je je eigen stijl gaat creëren, waar jij je lekker bij voelt. Dus, “geen regels maar opties”. Precies Tom, ik ben het helemaal met je eens.

Of dat nou gaat om make-up tips, styling trucks of je leven in kwestie. Er zijn genoeg handleidingen maar je maakt zelf uit of je het wilt volgen of niet. Ik ga zelfs zo ver dat als je 60 bent en iedere dag met een knalgroene oogschaduw door het leven wilt gaan, dan moet je dat doen. Mensen zullen je soms voor gek verklaren. Dat ze het niet gepast vinden. Maar voor wie leef je nou? Voor de goedkeuring van een ander, of voor je eigen geluk? Als het je nou gelukkig maakt? Andere mensen die genoeg tijd hebben om je te bekritiseren kunnen maar beter een andere hobby gaan zoeken, vind ik.

 

Zijn concept van Happy go Beauty past bij mijn website Choosebeautiful.nl, mooi zowel van binnen als van buiten. Daar geloof ik ook zeker in! Net als Tom. Maar wij doen het heel erg op een andere manier natuurlijk. Ik richt op een onderwerp wat dicht bij mezelf is.

Hij op waar zijn interesse ligt. Het is zijn boek, hij mag er alles mee doen en hij doet er goed werk mee. Zowel het uiterlijk als de inhoud van het boek zal je niet tegenvallen als je dit boek gaat lezen. Al verwacht je in de eerst instantie meer van make-up omdat hij in die wereld zit. Laat dit boek zoals Choosebeautiful.nl je stimuleren om je aan je gezond en gelukkige leven te herinneren. Maar, wie wat dan ook zegt en doet. Jij bent de baas van je mooie leven.    ♥ ♥ ♥     Is dit boek iets voor jullie? Houden jullie wel van boeken lezen? ♥ ♥ ♥

Boek: Happy go beauty van Tom Sebastian.
ISBN 9789000322329