7 Dagen Make up look.


7 Dagen Make up look.

7 Dagen Make up look. Ik probeer iedere dag mijzelf een stuk toonbaarder te maken. Het besef dat een bloot gezicht zonder make up er minder aangenaam uitziet dringt vaker tot mij door. Zou het kunnen dat het door het feit dat opmaken een look zoveel zal kunnen opfrissen. Al gebruik je maar een beetje blush of mascara? Het kan al veel verschil maken.

Een dag dat je alleen lipstick en mascara op hebt, een andere dag dat je maar wat met blush en aan je wenkbrauwen werkt. Met dit artikel van vandaag wil ik graag mijn 7 dagen make up look met jullie delen. Geen bijzondere look. Zeker niet met alles er op en eraan. 7 Dagen Make up look, je zal wel denken, heb je niet anders te doen? Voor veel mensen die zichzelf altijd opmaken is dat misschien niet bijzonder. Voor mij dan weer wel. Het is net als een blog. Opmaken is ook een leuke hobby en bezigheid net als een blog.

Bij de look hier gebruik ik weer geen foundation. Ik heb geluk deze week, mijn gezicht is vrij goed en rustig. Dat kan ik niet altijd zeggen. Er zijn ook weken dat ik pukkeltjes heb. Zeker rond de tijd van de maand.  Met die pukkeltje zal ik mij ook schaamteloos aan jullie hier laten zien. Het is niet dat ik altijd een perfect gezicht op mijn blog moet hebben. Ik kan daar over dromen. Het gaat toch niet gebeuren “een perfect gezicht”.

 

Als je toch lang vrij ben en thuis zit zonder de deur uit te moeten: Dan is niet te veel make up niet eens een slechte keus. (Dat zegt iemand met paarse oogschaduw ;-))

Maandag ⇓

 

Dinsdag ⇓

woensdag ⇓

donderdag ⇓

vrijdag ⇓

zaterdag ⇓

 zondag ⇓

 

 

De laatste tijd voel ik mij vaak niet lekker. Terwijl ik dit typ hoest ik. Hopelijk dat het met jullie beter gaat dan met mij. Het weer wisselt steeds. Jullie, zorg goed voor jezelf! Ik vind dat ik goed voor mijzelf zorg, maar toch word ik ziek. Misschien kan ik nog steeds niet met het koude weer in Nederland omgaan? Nog steeds? Na 16 jaar? Ik ben heel vaak ziek in de winter. Hebben jullie ook meer last van lichamelijke klachten in de winter?

Het is leuker om het over make up en 7 dagen Make up look te hebben dan over ziek zijn natuurlijk. Wat is meestal jullie look van de dag? Of van de week?