Hema Long lasting colour.


Hema Long lasting colour.

Hema Long lasting colour. Ik heb eerder een Hema Shimmering Bronzing Pearls gereviewd. Wat was ik blij met dit pareltjes bronzer. Veel bloggers gebruiken wel eens producten van de Hema en de ander die houd meer van een luxe merk. Hema..Nee..echt Nee Nee. Is NYX, MUA luxer dat Hema vroeg ik mijzelf af? 😉

Ik zelf, met mijn simpele ziel, vind de Hema prima! Zal dat te maken hebben met al die rijstvelden in Thailand waar ik tussendoor liep en hielp met planten vroeger. Op school op het platte land leerden wij hoe wij een champignon en veel soorten groenten moesten planten en onderhouden. Echt in de rijstveld gaan werken om te weten hoe het is voordat je aan rijst kwam. En geloof mij, wat een vak, dat valt echt niet mee.  Zo leren ze ieder Thais kind respect voor de rijst die wij iedere dag eten te krijgen en hoe moeilijk het is om aan voedsel te komen.

Je zal wel denken, wat heeft dat met de Hema te maken? Niks. Op mijn 14, 16, 17 of 18e dacht ik gewoon nooit aan make-up en dat geldt ook voor veel Thaise meisjes. Daarom zeg ik, Hema is prima! Omdat er zijn zaken zijn die veel belangrijker zijn dan welk make-up merk ik gebruik. 

 

 

Maar voor zo’n welvaardig westers land als hier waar jullie zijn opgegroeid, is het misschien een ander verhaal. 

Ik geloof dat een exclusief merk of High-End merk een luxe geeft, een verwend gevoel en vaak hele goede kwaliteit. (niet altijd) Een ding wat ik super waardeer in High End is dat hij langer blijft zitten dan budget producten of de pigmentatie is sterker. Maar ik vraag mijzelf wel af dat als wij een goed kwaliteit drogisterij in een High End verpakking zetten, de mensen dat zullen merken? Is het niet alleen om de merknaam?

Normaal ben ik niet zo van een liquid lipstick. Ik geloof dat deze Hema Long lasting colour een van de vijf liquid lipsticks is die ik ooit heb gekocht. Ik wilde gewoon iets proberen, hij is goedkoop. Dat was 3-4 jaar geleden geloof ik.

Door Hema Long lasting colour ontdekte ik de liefde voor een zacht roze en plum kleur lipstick. Ik ben dol op deze lipstick, hij blijft lang zitten zonder om te kijken, de hele dag en dat voor € 4. Wel aan het eind van de dag kan het zorgen voor erg droge lippen. Dus voor het gebruik een goede hydratatie op je lippen smeren. En niet iedere dag deze Hema Long lasting colour gebruiken om extreem droge lippen te voorkomen.

Anders krijgt je echt droge lippen als cadeau na een paar dagen.

 

 

De lipstick kan je opbouwen, licht of donker zoals je dat wilt, daar is het mooie hiervan. De geur had ik nooit gemerkt, sowieso geen sterke chemische geur die je meteen herkent. Ik kan niet beloven dat alle kleuren van deze lijn deze kwaliteit hebben. Je hoort wel eens dat ondanks lipstick van hetzelfde merk en lijn, nog steeds anders kunnen zijn, afhankelijk van de kleur. Hoe dat mogelijk is, is mij een raadsel.

Als ik naar Thailand ga koop ik altijd een nieuwe en ook voor mijn zus. Het is makkelijk, zeker op reis, met lange afstand reizen met boot, vliegtuig of auto. Er zullen meer nadelen kunnen zijn van deze lipstick, maar dat kan mij niet schelen, ik ben dol op deze Hema Long lasting colour!

Heb jullie ooit ervaring met Hema Long lasting colour? Let op! Er zijn meerdere soorten liquid lipsticks van de Hema. Al ben ik tevreden met deze Hema Long lasting colour, sommigen zullen geen compliment van mij krijgen…. Sorry Hema. Het zal kunnen zijn dat jullie ook een favoriete liquid lipstick hebben, welke, daar ben ik zo nieuwsgierig naar.