Review: Gypsy Statement ketting van Happiness boutique


Review: Gypsy Statement ketting van Happiness boutique.

Gypsy Statement ketting van Happiness boutique. Welke vrouw geniet er niet van om zichzelf op te tutten? Vrouwen die zichzelf goed aankleden. Ieder seizoen opnieuw winkelen. Regelmatig wordt kleding weggebracht, ingeruild voor iets nieuws. Niet dat het noodzakelijk of nodig is, maar alleen omdat het kan. Wat een luxe!

Omdat je het zat bent voor wat je al een tijdje hebt. Ik ben zeker niet de enige. Wij willen er dagelijks en ook in speciale gelegenheden leuk uit zien. De kleding is soms niet compleet als er geen ketting, oorbel, ring en/of armband bij zit. Het zijn mooie aanvullingen. Dit geldt niet voor iedere vrouw natuurlijk.

 

Ik heb hier een paar leuke statement ketting ⇓ dat ik nog denk, waarom heb ik jullie niet gekozen. Maar het is ook super lastig om een keus te maken.

 

 

Toen ik even klikte op de website van Happiness Boutique werd ik er toch even zoet van. Niet alleen het feit dat er zoveel keus voor ieder vrouw is wat zij wil, met eigen stijl en karakter, maar door de “good vibe”. Ik heb meteen zin om mij aan te kleden en zit te bedenken; hoe kan ik dit met dat combineren. Naast sieraden met een leuke prijs verkopen ze ook sjaals en kleding. Sieraden staat gewoon meer opvallend centraal.

Ik heb meteen zin om mij aan te kleden en zit te bedenken; hoe kan ik dit met dat combineren. Naast sieraden met een leuke prijs verkopen ze ook sjaals en kleding. Sieraden staat gewoon meer opvallend centraal.

 

Let’s tweet:

I’ve always thought of accessories as the exclamation point of a woman’s outfit. – Michael Kors Klik om te Tweeten

 

Als ik thuis ben draag ik hooguit oorbellen. Maar zodra ik de deur uit ga, zeker naar een feest, dan wil ik er toch nog extra accessoires bij doen. Sieraden zeggen toch ook een beetje over je karakter.

In het dagelijks leven houd ik liever vast aan iets simpels en eenvoudigs. Vaak kleurrijk, soms goud en soms zilver. Als het maar niet in de weg zit. Toen ik werd gevraagd voor samenwerking, wilde ik eerst oorbellen kiezen. Deze dan? Maar het was in de periode van de jaarwisseling. Ik dacht, laat ik maar iets geks doen.

 

Deze oorbellen waren mijn eerste keus. ⇓ Toch heb ik ze laten liggen. Ze zijn echt leuk maar ik heb al veel oorbellen in deze stijl.

Een minimalistische vrouw wil deze keer een statement maken. ;-). Deze Gipsy Statement ketting van Happiness boutique was niet echt een moeilijke keus. Het past ook bij mij omdat het toch iets exotisch heeft. Ik vind dat, met mijn Aziatische roots en lange zwarte haren, ik deze ketting wel kan hebben (dit zit ik zelf in mijn achterhoofd te verzinnen ;-)). Het leuke is dat ik hem in de winter en in de zomer kan dragen. Mijn vriend had twijfels aan de ketting toen hij hem zag, tot ik hem om deed, toen was hij overtuigd. “best leuk dit..staat je goed”. En zo is dat! Dit willen wij horen! Een compliment van onze mannen. Hoe kon hij aan mij keus twijfelen!?

 

Dan ook nog deze oorbellen ⇓, zijn ze niet schattig? Wel hé.

 

Gypsy Statement ketting van Happiness boutique.

De ketting kost € 24.95. Hij komt in zilverkleur maar daarvoor kan je natuurlijk geen echt zilver verwachten, niet voor die prijs. Wel, who cares? Het maakt het product ook betaalbaar. Als je afwisselt met luxe items die je al in de kast hebt, dan is het zeker een goed alternatief. En je hoeft ook niet bang als hij stuk gaat of dat het iets overkomt. Voor die prijs….€ 24,95 kan je zo weer een nieuwe kopen.

 

Ze passen bij alle kleuren kleding volgens mij en dat is super handig. Bij welke kleur past hij het meeste vind jij?
 

 

Gipsy Statement ketting van Happiness boutique.

Wat vind ik van de ketting? Ben ik tevreden?

Natuurlijk. Ik ben blij met de ketting. Hij staat mij. Het heeft mij verrast, de Gipsy Statement ketting van Happiness boutique staat mij leuker dan ik had verwacht. Dat mag mijn vriend niet horen natuurlijk. Zoals ik al zei, meestal kies ik toch snel voor bescheiden en wat degelijks, simpel, eerder dan een “statement sieraad”. Zo zie je maar weer. De ketting op zich is aan de zware kant als je hem de hele dag draagt, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Toch? J

Dragen jullie graag een ketting? Hoe vinden jullie deze Gipsy Statement ketting van Happiness boutique van Happiness Boutique? Ik heb een code voor 10% korting voor jullie.

Ze hebben een ook review programma voor de sieraden liefhebber en verzamelaar. Je kunt alles bekijken op de website Happinessboutique.com

 

Even lunch buiten de deur en deze keer kies ik voor zwart. ⇓

 

Let’s tweet:

Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel unique. – Amna Shariff Klik om te Tweeten

 

Als je op zoek bent naar inspiratie om een ketting op verschillende manier te dragen, dat is ook op de website te vinden. Niet alleen een statement, maar ook sieraden voor minimalistische is er ook genoeg keus.