21 days challenge hit the gym deel 1


21 days challenge hit the gym deel 1.

21 days challenge hit the gym deel 1. Wil je ook aantrekelijker worden door  21 days challengeHit The Gym?Wat kan 21 days non-stop sport voor effect hebben op ons lichaam? Ik ga 21 days challenge Hit The Gym. Heb je zin om mee te doen? Ben je benieuwd? lees dan verder..

Sport en beweging is een belangrijk onderdeel in een mensenleven. Het ondersteunt je welzijn en het is de basis van je goede leven. Of je het toe wilt geven of niet.

Ik gebruik mezelf als een proefkonijn voor dit experiment, hoe het is om 21 dagen lang 1 uur per dag te gaan sporten. Wat voor verandering en resultaat zal het geven, hoe ik me zal voelen? Wat voor effect zal de lichaamsbeweging hebben en ga ik ook afvallen? En, zal ik aantrekkelijker worden hierdoor? Helaas, hier kan ik nu niet meteen antwoord op geven, maar waarschijnlijk over 3 weken wel.

 

 

Het is nog steeds zomer ondanks dat het weer`er tussen in schommelt. Of wij de bikini moeten aantrekken en de hele wereld onze getrainde lichaam laten zien of niet. Blijven sporten en bewegen is een van de beste manieren om ons lichaam te onderhouden, deze manier laat jezelf en anderen zeker zien hoeveel je van je zelf houd en om je lichaam geeft. En mooi meegenomen is dat je er waarschijnlijk beter uit gaat zien. Je goede gezondheid is en blijft altijd de essentiële basis van een mooi en gelukkig leven, dit deel hoef ik je niet te vertellen.

Ik heb hier een simpele en makkelijk sportschema die wij 21 days lang gaan gebruiken met wat extra kleine tips om onze workout routine makkelijker te maken .

Ik ga zelf alle tips en sportroutines zeker uitvoeren. En experimenteren hoe het eindresultaat is.  Het zou ook leuk zijn als jullie mee doen.

Het komt bij mij ook nog goed van pas. De laatste tijd was ik echt sloom en best moe, daarom is dit een goede reden om iets te gaan ondernemen. Aangezien ik een beetje een gezondheidsfreak ben, kies ik om op een natuurlijke manier mezelf op te peppen, door middel van sporten. Ik heb besloten om iedere dag minimaal een uurtje te gaan sporten of bewegen. Dat kan variëren in van alles, maar de voorkeur ligt bij de sportschool met cardio en krachttraining.

 

 

Het trainingsschema Day 1:

⇒ begin de training met een half uur cross trainer op level 7 interval ( Om te beginnen heb ik niet echt zin om te gaan sporten. Ik verbrand hier 149 Kcal, lijkt niet veel he 😉 vinden jullie niet?

⇒ 150 keer SIT-up

⇒ daarna de krachttraining voor mijn arm en buikspieren. (Toen ik bezig was met de krachttraining voelde ik me sterk en sexy, dat had ik niet verwacht, wel mooi mee genomen om me even zo te voelen.)

⇒ Cool down met stretch oefeningen op de mat precies 15 minuten. (Bij het eind van stretch was ik best relaxed en gelukkig en voelde ik me echt anders dan toen ik begon).

Na een uur en 15 minuten ben ik klaar met sporten, iets langer dan ik van plan was.

Mijn conclusie is: ik ben blij dat ik heb gesport. Ik voel me voldaan en lekker.

Mijn gewicht op dit moment is 58.6 kg.

 

 

 

1. Begin je sportroutine, stel je doel, ga ervoor en hou vol.

2. Probeer zo vroeg mogelijk in de ochtend te gaan sporten, dan heb je het achter de rug en hoef je geen excuses aan het eind van de dag te verzinnen als je geen zin meer hebt. Of kan het niet meer wegens koken en kinderen. Maak sporten gewoon een routine en gewoonte in je leven, zoals tanden poetsen. Natuurlijk hoef je niet fanatiek als ik 21 non-stop, je kunt ook bij 2@3 keer per week doen om te beginnen.

3. Maak het een gewoonte om overal bezig te zijn. bijvoorbeeld een paar aanpassingen:

3.1 Neem de trap i.p.v. de Lift.

3.2  Loop om boodschappen te doen en draag de boodschappen zelf. Dit is een goede krachttraining.

3.3  Lekker bewegen met je kinderen. Pingpong, voetbal, badminton met ze. Buiten wandelen behalve frisse lucht hebben jullie het ook meteen gezellig met elkaar.

3.4  Pak zoveel mogelijk de fiets of ga naar je werk met de fiets, goedkoop en gezond.

Ik probeer om zo vroeg mogelijk in de ochtend te gaan sporten. Het lijkt me het beste moment van de dag.  Mijn doel is puur om me lekkerder te voelen. Maar ik zal ook mijn omvang meten om te gaan kijken dat behalve hoe ik me voel, ik ook wil weten hoe 1 uur per dag sporten mijn gewicht beïnvloed?

 

 

 

Ik hou jullie op de hoogte van mijn 21 days challenge Hit The Gym maar ik post zeker geen 21 posten hier. Ik post wanneer ik denk dat het nodig is om iets te melden, hoe en wat dan zal je een artikel te voorschijn zien komen op Beauty & Beweging. Wel wil ik de oefeningen die ik heb uitgeoefend opschrijven wat ik ga doen. Bij een goed resultaat boeken aan het eind van mijn experiment hebben wij dan een extra sportroutine om weer te gaan gebruiken als wij dat weer willen .

Deze post komt toevallig uit een van mijn nieuwsgierigheden. Ik ben echt benieuwd hoe ik me voel na 21 dagen en of ik het na 21 dagen non-stop ga vol houden met sporten. misschien geef ik het al op bij de eerste week. Wat denken jullie ervan?

Ik zal het al leuk vinden als ik weet dat deze post zal kunnen stimuleren zodat een van jullie ook gaat sporten. Ik vind het zeker ook niet erg als jullie mijn sportschema van 21 days challenge Hit The Gym ook gaan gebruiken. Doen jullie ook mee?

 

21 days challenge hit the gym deel 1. Lees ook: 21 day challenge Hit The Gym Deel 2,  Hit The Gym Deel 3  en Hit The Gym Deel 4