Kerstlook 2016 van I heart chocolate palette.


Kerstlook 2016 van I heart chocolate palette.

Kerstlook 2016 van I heart chocolate palette. Ik ben op tijd dit jaar. Ik heb gewoon het plan om mijzelf met een paar looks op te maken voor de kerst. Wat een simpel excuus om een look te verzinnen. Hoe leuk is dat.

Een jaar is weer bijna voorbij gegaan. Het is niet gek om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Terugblikken op het bloggen. De eerste 6 maanden van het jaar besteedde ik heel veel tijd aan mijn blog. Het kon altijd meer, meer en nog meer. Ondanks dat er geen voldoening was, dat gevoel van binnen. Onbewust ging ik maar door. Hoe leuk en gezellig het ook was, het klopte niet helemaal.

 

 

Daar kwam ik in de 2 maanden vakantie in Thailand achter. Vakantie, maar toch wil ik blijven bloggen? What’s wrong with me en What am I thinking? Dit is mijn persoonlijke mening natuurlijk. Voel je vrij als je er anders over denkt. Uiteindelijk nam ik pauze na 3 weken. Het was, achteraf, de beste beslissing ooit sinds ik blog.

Ik heb gewoon mijn rust en ruimte weer teruggevonden. Sinds die tijd kan ik meer van mijn leven genieten. Anders zat ik te veel achter de computer. Er is meer dan de blog, hoe leuk het bloggen ook is. Plezier en genieten, dat is de reden dat ik blog. Het is geen werk, maar een blog.

Daarom blog ik de afgelopen tijd over van alles en nog wat, net waar ik zin in heb. Als een soort van behoefte en therapie, wegwerken van gedachten. Om mijn hoofd leeg te maken. Wat ik doe op mijn blog is puur genieten.

 

 

Ik raak ook wat kwijt omdat ik minder blog, maar daar heb ik vrede mee. Door het klein, rustig, simpel en dichtbij mijzelf te houden geeft het mij rust en een geluksgevoel.

Kerstlook 2016 van I heart chocolate palette. Net als vandaag, ik neem ook de tijd om mijzelf te verwennen en op te maken en dan deel ik dat graag met jullie hier. Hebben jullie ook een kerstlook in gedachte? Wordt er dan ook speciale kleding bij gekocht? Prachtig kerst feest lieve mensen.