NYC Metallic Eyeliner


NYC Metallic Eyeliner.

Ik heb deze NYC Metallic Eyeliner gekocht zonder verwachtingen van dit product. Ik had een soort van, ik zie het wel hoe en wat. Eigenlijk best een maffe (gekke) manier om iets te kopen. Zeker geen goed voorbeeld, niet nadoen. 🙂 Het is niet goed om implusief aankopen te doen, het is zeker niet goed voor je portemonee. Gelukkig deze NYC Metallic Eyeliner is niet duur.

 

Ik besef pas thuis welke kleur ik heb gekocht. Waarom heb ik niet de zwarte gekocht?  Zwart past overal bij en is makkelijk met alles. Het heeft geen zin om moeilijk te doen en er over na te denken ik heb besloten om NYC Metallic Eyeliner toch de kans te geven en te proberen.

 

 

 

Qua uiterlijk is de NYC Metallic Eyeliner fles is best mooi. Hij doet me denken aan NYC kohl Kajal Eyeliner Pencil en NYC High Definition Liquid Liner . De verpakking hoe mooi het is, in zo’n prijsklasse. Ik vind dat het bedrijf goed werk heeft gedaan. Mooi, het gebruik van zilveren letters, wat een chique gevoel geeft. Al is het bij deze de minste aantrekkelijke van de drie.

Het is een goed product en best wel zacht en prettig bij het gebruik. Jammer dat je de borstel moet gebruiken om een lijn op je oog te schrijven. Dat heeft best zijn nadeel zo een onhandinge borstel,  je moet je hand erg stil houden. Het is lastig om een scherpe lijn te maken omdat de zachte borstel iedere kant op gaat.

 

 

 

De structuur van het  NYC Metallic eyeliner vind ik vrij zacht en prettig om mee te werken. De eyeliner geeft een mooie kleur, een beetje glans-metalic, bruin-goud door elkaar. Wat ook een zachtere look geeft dan een zwarte eyeliner. Hier heb ik een hele dunne lijn gemaakt. En hier heb ik wat dikkere wing gemaakt met wat vrolijke kleur oogschaduw.

 

 

Wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben zelf echt tevreden met dit product. Verrast en tevreden. Wel iets om op te letten; je moet de NYC Metallic eyeliner eerst goed laten drogen, anders gaat hij overal op je oogleden zitten.  Na het opdrogen blijft hij zeker 4 @ 5 uur zitten op mijn ogen. Het reinigen is nog beter. Het is er heel makkelijk af te krijgen, mits je een goed reinigingsproduct gebruikt natuurlijk.  Welke look vind je leuker? De dunne lijn of een wat dikkere lijn?