Review: Max & More mascara Argan oil.


Review: Max & More mascara Argan oil.

Max & More mascara Argan oil.  Dat ik fan ben van budget producten is geen nieuws. En de Action make up lijn, daar review ik graag over. Al is het alleen al om uit te proberen hoe het product is. Als het niet bevalt.. huppeke.. prullenbak in.. aachh wat klinkt dat toch niet echt leuk?

Ik heb nog geen mascara van € 40 geprobeerd, wel van € 15 waar ik geen goed gevoel van over hou. Toen dacht ik, waarom zal ik geen mascara van nog geen 1 euro te kunnen proberen. Is de prijs zo belangrijk? De kwaliteit is meer belangrijk denk ik.

Vandaag review ik deze Max & More mascara Argan oil van 99 cent. Ja, je leest het goed. 99 cent! Tegenwoordig kan je mooi zijn met weinig. Ik hoef geen boterham minder te eten met de producten van action. Joepie! “With Argan oil” Dat geeft mij hoop van waar blinkt deze mascara natuurlijk uit. Niet waar natuurlijk. Maar ik heb echt hoop.

 

Max & More mascara Argan oil.

Dit zijn ingrediënten die in mascara zitten.

Aqua, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Palmitic Acid, Steric Acid, Glycerin, Cera Alba, PVP, Argania spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Tocopherol, Sorbitan Sesquioleate, Triethnolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparabe.

Mijn ervaring:

Ik vind het altijd lastig wat mascara betreft. Volume, verlenging effect, dikke wimpers? Ik wil het allemaal denk ik. Zo lang ze niet klonterig is en alle wimpers bij elkaar plakken. Niet na twee uur al voor panda ogen zorgen, geen irritatie en rode ogen bezorgt en liefst de hele dag blijft zitten.

Geloof je, of niet, dat deze mascara voldoet veel van mijn eisen. Hij tovert geen indrukwekkende wimpers, maar hij doet het zeker goed. Een wimperkruller helpt er een handje bij. Het feit dat hij echt de hele dag blijft zitten is indrukwekkend. Hij geeft een natuurlijk effect, daar hou ik ook van.

 

 

Wat ik wat minder vind is de borstel. Ik hou meer van een silicone en zo klein mogelijke borstel. Dat heeft deze mascara niet. De borstel is wat aan de grotere kant dan ik wil. Maar het hoeft geen nadeel te zijn, het is gewoon een kwestie van smaak.

Verder vind ik het meer dan een prima mascara voor wat mijn verwachting betreft. Ik zie mijzelf vaker deze mascara kopen, zeker weten. Alleen, hoe lang zal ze nog hangen in de winkel, dat is de vraag.  Dit is mijn eerste Action mascara ervaring. Behoefte aan een andere? Nu nog niet, eerst even genieten van deze. Hier en nu soms is ook belangrijk, ook wat mascara betreft, vinden jullie niet?

Max & More mascara Argan oil. Heb je ooit ervaring met mascara van Action? En anders, wat zijn je favoriete mascara’s?