Review: Rimmel Primer Fix & Perfect Pro.


Review: Rimmel Primer Fix & Perfect Pro.

Rimmel Primer Fix & Perfect Pro. Wat hebben wij allemaal niet nodig bij onze opmaak routine? Make-up die de hele dag blijft zitten kan zeker handig zijn. Geen omkijken meer naar. Zeker als je een vette huid hebt of een wat goedkoper budget merk make-up gebruikt kan primer hier een goede ondersteuning bij zijn. Vandaag ga ik Rimmel Primer Fix & Perfect Pro reviewen. Kennen jullie die al?

 

Ik laat vandaag geen opgemaakt gezicht zien. Alleen mijn pure gezicht met en zonder Rimmel Primer Fix & Perfect Pro. Aan de linkerkant van mijn gezicht heb ik het product gesmeerd en de rechterkant niet. Hier zie je het laagje van de Rimmel Primer Fix & Perfect Pro duidelijker. Waarom gebruiken wij primer nou eigenlijk? Om de poriën goed te bedekken en het houdt de make-up wat langer vast op ons gezicht. Ik gebruik dit product als ik een hele dag de make-up wil laten zitten zonder het steeds moeten checken.

Het werkt, mijn make-up blijft goed zitten, de hele dag, 7-8 uur. Over een mat of glimmend gezicht aan het einde van de dag kan ik niets zeggen want daar heb ik nooit last van, met op zonder primer omdat ik een droge huid heb. Wel heb ik er last van dat de oogschaduw niet goed zit en met deze primer helpt het zeker. Maar je zal daar ook een speciale oogprimer voor kunnen gebruiken.

Rimmel Primer Fix & Perfect Pro.

Hier zien jullie mijn blote gezicht, wel met een dagcrème en mijn wenkbrauwen bewerkt. Deze foto is mijn blote wang zonder ⇓ Rimmel Primer Fix & Perfect Pro.

Deze foto is mijn wang met ⇓ Rimmel Primer Fix & Perfect Pro.

 

En deze foto is mijn blote wang met  ⇓ Rimmel Primer Fix & Perfect Pro opgesmeerd

Hier smeer ik ⇓ Rimmel Primer Fix & Perfect Pro op een kant van mijn gezicht.

Kunnen jullie het zien?

 

Zien jullie verschil tussen de twee foto’s van mijn gezicht ? Ik moet zeggen dat ik wel verschil zie en voel. Mijn huid lijkt wel te dekken met een extra laag waar het gezicht gladder van wordt.

Ik kan helaas niet oordelen, of een combinatie of vette huid hetzelfde resultaat zal geven als ik heb.

Het nadeel wat ik merk van de primer is dat mijn huid, nadat ik alle make-up heb weggehaald met een reinigingsdoekje, wel vrij gevoelig is. Het voelt prikkend en onprettig aan op de tophuid. Ik heb dat al meerdere keren gemerkt bij het gebruik van primer, niet alleen bij deze Rimmel Primer Fix & Perfect Pro, het is bij meerdere merken.  Zou het kunnen dat mijn huid te gevoelig is voor ingrediënten die in de primer zitten? Vermoeiend moet ik zeggen van mijn huid, hij kan nergens tegen.

Rimmel Primer Fix & Perfect Pro. Na de mindere kant die ik schreef vind ik dat hij wel doet waar hij voor bedoeld is. Hebben jullie ervaring met dit product? Wat is je favoriete primer?