PS Love Cream Blush


PS Love Cream Blush.
PS Love Cream Blush. primark cosmetica.  Twee mooie verschillende roze tint van PS love Cream Blush. The Cream Blush is geschikt voor een droge huid. En een droge huid heb ik toevallig. Dus PS Love Cream Blush lijkt veelbelovend.

 

 

PS Love Cream Blush zit in een simpele plastic verpakking. Gewoon leuk wegens de kleur dat je meteen ziet langs de deksel, geen poespas, fancy verpakking.

 

 

 

Ik begin bij de lichte kleur. De Cream Blush voelt niet anders dan anders wanneer je een cream opsmeert. En helaas, ik was niet echt onder de indruk omdat de kleur me niet staat, hij is te licht voor mijn huidskleur. Met weinig smeren zie ik haast niets op mijn wang, hier heb ik hem keer op keer moeten gebruiken.

 

 

 

PS Love Cream Blush.

De tweede PS Love Cream Blush geeft ook geen tevredenheidsgevoel bij me. Het heeft meer met kleur tint dat gewoon niet bij me past, meer voor een lichte huidskleur. Ik denk niet dat ik ze ooit ga gebruiken. Want stiekem had ik toch gehoopt om een lekker goedkoop product te scoren. Je weet het maar nooit he.

 

Als het product niet bij mij past betekent niet dat het niet bij jou zal kunnen passen. Er zijn genoeg producten van dit merk dat erg goed zijn.

 

 

Met Primark cosmetica producten hebben ze soms echt super leuke budget producten en soms niet, je moet gewoon blijven proberen dus. Kennen jullie deze twee? Ik vind het best wel jammer dat ik te donker ben voor deze twee PS Love Cream Blush. Deze keer heb ik gewoon geen geluk. Meer info: Primark Cosmetica.