Lange grijze jurk# duurzame kleding.


Lange grijze jurk# duurzame kleding.

Lange grijze jurk# duurzame kleding. Normandië als locatie van mijn outfit fotoshoot. Ik moet eigenlijk vaker een outfit post maken voor mijzelf, maar er zijn nog zo veel te doen in het dagelijkse leven dat ik er geen tijd voor heb om te gaan poseren.

Dan heb je ook nog een fotograaf nodig. Die fotograaf moet ook nog geduldig zijn met mijn temperament en perfectie als het om de foto gaat.  Gelukkig, er zijn veel instellingen veranderd als het om blog en blog foto’s gaat. 

 

 

Sinds ik blog let ik meer op wanneer ik een foto maak. Professioneel zal ik niet zeggen, meer van “ik zeur er graag meer over”. 😉 In Frankrijk, dichtbij het strand van Normandië, heb ik het gewaagt om foto’s te maken van deze lange outfit. Het is zeker een duurzaam kledingstuk. Lees wat is duurzame kleding? 

 

 

Het is een lange donker grijze jurk. Zit lekker en past helemaal perfect bij de komende zomer. Gisteren zag ik op televisie ook nog een stuk over een kledingmaakster in Bangladesch die 80 uur per week werkt, onder slechte omstandigheden qua arbeidsvoorwaarden. Aan het eind van het nieuws komt er een vraag om na te denken over wat voor je kleren je koopt. Let je er wel op hoe de kleuren worden gemaakt? 

Het is zo jammer. Waarom kunnen mensen niet gewoon eens eerlijke kleding maken zodat de consument geen keus hoeft te maken? Wanneer wij kleding kopen dat het altijd eerlijk en terecht is. 

 

 

Ik zelf ben ook nog niet helemaal heilig wat kleding betreft. Ik probeer meer en meer te doen wat ik kan om zo duurzaam mogelijk te kiezen. Vandaag presenteer ik met trots deze outfit. Voor mij gaat het niet om hoe veel ik kan betalen, maar wat heb ik nodig van dit soort kleding. Hij voldoet daar aan. En hij is duurzaam. Ik geniet van de outfit, de vakantie en probeer positief te blijven.