Review: Makeup revolution Redemption Palette Iconic 2.


Review: Make up revolution Redemption Palette Iconic 2.

Make up revolution Redemption Palette Iconic 2. Al meer dan een jaar heb ik dit palette in mijn bezit. Niet zo lang geleden heb ik pas de gelegenheid genomen om dit palette te pakken.

Make up revolution Redemption Palette Iconic 2 wordt vergeleken als dupe van Naked palette 2 wat kleur betreft. Hoe de kwaliteit van het palette is, daar ga ik zo over reviewen.

De reden dat ik heel lang dit palette heb laten liggen komt door de simpele kleuren dat het palette heeft. Het is zo onopvallend dat het mij niet genoeg aantrekt om ooit het palette te pakken. Saai?

Wat kan een mens het mis hebben. Ik heb eigenlijk de parel van kleuren in mijn la liggen. Maar ik zag hem nooit staan. Onderschat de kracht van “simplicity” niet. Het moment dat ik begin met de swatch en de oogschaduw van Make up revolution Redemption Palette Iconic 2 te gebruiken besef ik dat ik de hele tijd fout zat.

Wauw! Wat een prachtige oogschaduw, allemaal, stuk voor stuk. In de eerst oogopslag, met simpele kleuren verander je in een prachtige oogschaduw die je niet zal verwachten. Ik was meteen verliefd op het palette, het pigment, de shimmer, de coole tinten van dit palette.

De shimmer is niet subtiel, maar ook niet te grof, net genoeg om van te houden. Zachte en wat sterkere shimmer hebben ze allebei. De eerste matte lichtste kleur van het palette is de enige die mij niet aanspreekt. Hij is te poederig waaraan ik begin te wennen met make up revolution, matte is poederig.

Crèmig zal beter zijn, maar voor de prijs kan je het ook niet echt verwachten. Dat verwacht je meer bij een High End palette waar je meerdere malen voor betaald. Verder is alles mooi. In een palette kan je meer dan genoeg looks maken. Top!

Ik zelf heb er geen een van Naked palette. Denk ook niet dat ik dat nog ga kopen. Maar als ik ooit van gedachte verander dan zal het de Naked 2 worden. Niet Naked 1 en 3 en ook niet de smoky of basis palette. Zeker als mijn beslissing gebaseerd is op Makeup revolution Redemption Palette Iconic 1, Makeup revolution Redemption Palette Iconic 2 en Makeup revolution Redemption Palette Iconic 3.

De kleur is nog steeds simpel naar mijn mening, maar bijzonder en geweldig simpel is dit palette zeker wel. Pigmentatie is goed. Wel rustig opbouwen met oogschaduw is de beste manier om met dit palette om te gaan.

Vorig jaar heb ik rond de €4,99 aan Make up revolution Redemption Palette Iconic 2 betaald. Dat is geen geld. Naar aanleiding van dit palette stimuleert het mij om te gaan rondneuzen in een stapel palettes die ik heb laten liggen. Wie weet vind ik nog er een pareltje zoals deze.

Hou je wel van simpele, natural, maar prachtige kleuren op je ogen, geef dan dit palette een kans. Of heb je misschien genoeg aan de dupe? Hoe vind je dat Make up revolution zoveel dupe heeft gemaakt?