Review: Hema Fabulous Fluid lipstick 11.


Review: Hema Fabulous Fluid lipstick 11.

Hema Fabulous Fluid lipstick. Oranje kleur lipstick is waar ik de laatste jaren niet naar zoek. Wel in mijn gedachte, het idee en de smaak kan altijd veranderen. Deze keer die van mij ook. Door een peach/oranje blush die mij zo goed bevalt, fantaseer ik verder naar een peach/oranje oogschaduw en lipstick.

De Hema had een mooie aanbieding rond de kerstperiode, 2+1 gratis. Normaal is make-up bij de Hema al niet erg duur, vrij betaalbaar zelfs. Alleen Hema make up klinkt niet zo spannend. Ik heb zelf veel waardering voor de Hema. Een van mijn favoriete lipstick Hema long lasting color, highlighter Hema shimmering bronzing pearls en pencil brow zijn allemaal van Hema.

 

 

Toegankelijk is Hema zeker wel, van Nederlandse bodem. Goede producten met een goede prijs. Kopen jullie wel eens Hema make up?

Er is meer oranje te kiezen uit de verschillende lipstick collectie. De een is feller dan de ander. Ik heb deze Hema Fabulous Fluid lipstick 11 gekozen door de warme ondertoon. De warme kleur lijkt meer te passen bij mijn huidskleur. Al is de kleur fel en aandacht trekkend, ik was ook niet van plan om hem in het dagelijkse leven te dragen. Gewoon bij een feestje, daar denk ik meer aan.

 

 

Hema Fabulous Fluid lipstick.

Hoe ik het ervaar:

Hij komt met applicator net als bij veel lipgloss. Het aanbrengen is niet makkelijk en probleemloos. Hij gaat niet helemaal geleidelijk. De dekking is om te huilen. Ik wil meer dikkere en betere dekking.

Rust en geduld heb ik nodig met deze Hema Fabulous Fluid lipstick. Het is niet een twee huppakee en klaar. Het duurt ook even voor het opdroogt. Het voordeel is dat hij niet matte opdroogt waardoor je lippen ook niet droog aanvoelen. Het nadeel is, hij komt wel tussen de lijnen zitten. Aach..

Bij eten en drinken overleeft hij het wel, al vervaagd de kleur en heel klein beetje. Ik vind door het vervagen en opdrogen de kleur wel mooier dan toen ik hem voor de eerst aanbracht.  De peach oranje achtige kleur staat goed bij mijn gezicht, gelukkig.

 

 

Ik heb deze Hema Fabulous Fluid lipstick gekocht in de periode dat mijn gezicht niet in de beste conditie was. Het ziet er misschien rommelig uit op de foto’s. Maar hier moet ik het maar even mee doen.

Hema Fabulous Fluid lipstick kost €4 een redelijke lipstick, favoriet is hij zeker niet. De kleur is prachtig en de geur die is ook prima. Gebruik je vaak een liquid lipstick en heb je ook een favoriet merk en kleur?