Review: Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30.


Review: Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30.
Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30. Ik ga een product review maken van een product dat ik al een tijdje in mijn kast heb. Door te veel huidverzorging te hebben verlies je ook wel eens wat uit het oog. Maar met deze perfectionerende verzorging is zeker niet uit het hart. Waarom ga ik nu vertellen.

Het merk staat zeker bekend als een vertrouwd postorder cosmetica bedrijf, ook al heeft Yves Rocher wel een winkel. De producten in de webshop staan vaak voor 50% in de aanbieding.

Review: Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30.

Over het product:

Dankzij de UVA- en UVB-zonnefilters helpt de perfectionerende verzorging tegen pigmentvlekken SPF 30 het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken voorkomen.

⇒ Al vanaf het eerste gebruik wordt de teint egaler.
⇒ Iedere dag weer helpen de UVA- en UVB-zonnefilters het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan.
⇒ Na een maand zijn de pigmentvlekken vervaagd en ziet de huid er stralender en mooier uit

€19,95 i.p.v.€39,90

 

 

Er zijn meerdere producten van deze lijn. SPF 30 en het verlangen om pigmentvlekken te vervagen geven voor mij de doorslag om dit product te kopen. Wat mii eerst opgevallen was is de geur die bere zoet is, lekker maar vrij sterk en erg aanwezig. Vroeger maakte ik mij niet druk om de parfum die in producten zit. Tegenwoordig, met mijn overgevoelig eczeem huid, piep ik wel anders. Alcohol, parfum en siliconen dat probeer ik allemaal te vermijden bij huidverzorging.

Helaas, ze zitten allemaal in Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende Verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30. Opmerkelijk genoeg, mijn huid kan he verdragen. Misschien door de natuurlijke ingrediënten die er in worden gebruikt. Geen allergie reactie of irritatie, rode plekken heb ik gekregen. Pluspunt en heel
fijn. Het feit dat ik al SPF 30 heb is zeker ideaal, daardoor hoef ik geen extra zonnebrand te gebruiken.

Dit product is bedoelt om pigmentvlekken te vervagen. Het helpt wel een beetje. Het is niet dat mijn gezicht ineens egaal is geworden. Wel merk ik dat een nieuw pigment van acne lijkt minder zichtbaar te worden. Van de zonpigment zie ik nog geen verschil. Het zou kunnen dat het meer actief is om een nieuw pigment te voorkomen. Goede bescherming tegen pigment, dat is zeker wat mijn getinte huid nodig heeft.

 

 

 

Het staat vermeld dat “door de kracht van zoethout en witte lupine kunnen onregelmatigheden in de huid gecorrigeerd worden, de pigmentvlakken worden kleiner en de huid wordt mooier en stralender” Ik ben zeer positief over dit product. Mijn huid blijft rustig en ziet er gezond uit. Wel moet ik bekennen dat ik niet gedurende een maand dit product heb gebruikt. Wanneer ik last heb van Eczeem ontwijk ik juist het product omdat er parfum en alcohol in zit. Even voorzichtig.

Nu schijnt heerlijk de zon, ik zal ook wat sneller Yves Rocher Zero Défaut Perfectionerende Verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30 pakken dan in de winter, dat ik soms neig om een lagere SPF te gebruiken.

**Als je de hele lijn gebruikt zal dat zeker helpen om een optimaler resultaat te boeken dan een product. **

 

Yves Rocher Zéro Défaut Perfectionerende verzorging tegen Pigmentvlekken SPF30. Heb je ervaring met dit product of Yves Rocher?