Ik kom uit de kast! Ik heb altijd kater.


Ik kom uit de kast! Ik heb altijd een kater.

Ik kom uit de kast! Ik heb altijd kater. Het is pas nieuwjaar en nog steeds januari en ik wil met een schoon schip beginnen. Het is al een tijd dat ik dit geheim voor jullie verborgen heb. Op een dag zat ik achter mijn computer om de foto’s van de blog op te ruimen. Ik kom zoveel foto’s van mijzelf tegen waarvan ik vind dat ik dit niet meer kan blijven liegen en voor mijzelf houden.

Jezelf moeten zijn en je zelf durven laten zien op je blog is een van bloggers motto. Ik kom uit de kast! Dit ben ik zoals je ziet op de foto’s vandaag. Ik heb altijd een kater, bijna dagelijks zelfs. Het begon pas toen ik blog-te en het wordt alleen maar erger. Nu jullie weten het.

Sexy of stiekem een stuk in mij dat graag een stoeipoes wil zijn. Zijn dit misschien een versie slaapkamerogen van mijzelf? Verleidelijk in de camera kijken? Playboy here I come! 😉 Wel te merken dat ik de verleidster techniek niet helemaal onder de knie he want mijn slaapkamerogen zijn een ramp!

Hoe zit het bij jullie met je selfie foto’s? Lopen jullie ook af en toe tegen hetzelfde probleem? De ogen die lijken of je eeuwig een kater hebt? Ik had een basisopleiding fotografie. Geleerd en volgens mij ben ik alles al weer vergeten. Want eerlijk is eerlijk, foto’s maken op de blog valt echt niet mee.

 

⇓ Bewijs op een rijtje. oeps!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

Ik heb altijd een kater… Sorry Aacch niet te serieus zal ik maar zeggen. Het leven is druk en frustrerend genoeg. Laten wij maar af en toe iets gek doen. Kan toch wel? Minstens vandaag dan. 😉  Dag dag.

P.S. Dit zijn al redelijk mooi versies die ik heb gekozen. Er zijn nog ergere, maar die druk ik liever op knop DELETE. Beter kwijt dan rijk. Oh een Nederlands spreekwoord rijker. Fijn weekend lieve mensen!