Mislukte kip chimichurri


Mislukte Kip Chimichurri.

Dit recept wordt geïnspireerd door het kip chimichurri gerecht. De eerste bedoeling is dat ik kip chimichurri ga maken. Maar aangezien ik geen ingrediënten, die je nodig hebt voor kip chimichurri in huis heb, wordt dit gerecht een lekker Mislukte kip chimichurri.

Ik ben goed in aanpassen als het om eten gaat. Niet dat ik het echte recept niet respecteer. Ik heb alle respect. Het is gewoon doordat ik geen zin heb om altijd boodschappen te gaan doen om alle ingrediënten in huis te krijgen. Dus doordat ik alle ingredient gebruik die ik wel in huis heb, maakt dat koken een stuk makkelijker om te doen. Heb jullie dat niet, of te kort aan ingrediënten en geen zin om boodschappen doen? En hier is resultaat van mijn luiheid.

 

Ingrediënten:

⇒ Kipfilet 3 stuks, snij in grote grove stukken

⇒ Gember 1 stuk malen

⇒ Kukurma 1 theelepel

⇒ Sesam olie

⇒ Zonnebloem olie

⇒ Tabasco pepper sauce

⇒ Oestersaus

⇒ Gedroogde tijm

⇒ Zout en peper

⇒ Paprika poeder

 

Ik marineer de kip en alle ingrediënten door elkaar. Als je tijd hebt, hoe langer je marineert, hoe beter de smaak.

 

Ik bak de gemarineerde kipstukken in  zonnebloemolie op een laag vuur. Ik wacht tot de kip bruin word dan draai dan de kip om.

 

Dan krijg je een smaakvol stuk kip dat heel zacht in je mond smelt. Ik serveer hier zilvervliesrijst en rode rijst bij uit Thailand.

 

 

Zie je hoe makkelijk en simpel dit gerecht is. Misschien ontbreken er bij deze maaltijd wat groeten. Soms heb je gewoon zin in kip, kan dat? Maar je kunt zo veel soorten groenten als bij gerecht gebruiken als je wilt. Daar heb je mij zeker niet voor nodig? Ik ga nu genieten met mijn eigen versie van lekkere mislukte kip chimichurri

Misschien het is een mislukking maar het is een heerlijke mislukking. In de toekomst ga ik het goed maken door een echte kip chimichurri te maken. Dan keer zorg ik dat ik alle ingrediënten in huis heb. 😉  ♥ ♥ ♥ ♥    Wat eten jullie vanavond lieve mensen?   ♥ ♥ ♥ ♥